4 årsager til du IKKE skal gå efter FIRE // Det dårlige ved økonomisk uafhængighed og tidlig pension

17 COMMENTS

 1. Hvad tænker du om FIRE og går du selv efter FIRE (eller FI og/eller RE)?

  Se desuden en af mine ældste video hvor jeg fortæller hvordan du kan blive økonomisk uafhængig: https://youtu.be/dqa4NPTndPo

 2. Synes det er så fedt og sad med et smil gennem hele videoen!
  Måden du tager dig selv i at snakke positivt om det, kontra videoens titel synes jeg bare er fedt og viser også hvor dedikeret du er.
  Kender det godt selv, når man skal sige noget negativt om noget men brænder for eller ikke kan se det negative i, så helt automatisk efter man har kritiseret eller sagt det negative om et given emne, skal man altid lige forklarer hvorfor det også kunne være godt, og svarer på sin egen negative tanke eller idé. Vildt sjovt og enormt sundt at se alt fra en positiv og negativ side istedet for at gå med skyklapper. Videoen er godkendt fra vest Jylland✌️

 3. Jeg tror en stor negativ ting når man opnår fire med det sociale man kan ikke lave noget med sine venner i hverdagene fordi de er på arbejde. Det bliver svært når jeg opnår fire

 4. Hej Daniel! Elsker dine videoer! Jeg har ca 40.000 kr indestående på min konto jeg gerne vil investere. Hvis jeg gør dette i min aktiesparekonto, og herefter gerne hver måned vil investere yderligere 1-2 tusind kr, vil det sp være bedst at fylde op til de 100.000 på ASK eller begynde på en Nordnet månedsopsparing ved siden af?

 5. Lever du slet ikke for andre? Ens børn vil sætte pris på der er penge til at rejse og være sammen med deres forældre! Det handler ikke kun om dig dig dig

 6. Der skulle have været meget mere luft i den SUP! Mere luft i — så var du nok heller ikke faldet. : )

 7. Hvorfor er det, at det pludselig går så dårligt på det amerikanske aktiemarked (Tesla er p.t. 14% nede pre-market). Er det simpelthen fordi at tech-aktierne har været overvurderet?

 8. Hver gang jeg ser en af dine videor bliver jeg virkelig motiveret. Bliv ved med det du laver her på youtube, det er virkelig godt, altså så længe du da har lyst til det.

 9. Hej Daniel.

  Har du tænkt dig, at sælge dine Tesla aktier efter dagens fald på 14%?

  Har også kigget på en dansk index, som hedder sparindex globale aktier. Ville du investere i den?

 10. Haha! Den var underholdende. Jeg synes også det er svært at argumentere for hvorfor alle ikke skulle gå efter det. Forestil dig en verden hvor alle lavede præcis det de allerhelst ville bruge deres tid på.

Comments are closed.