4 vigtige fradrag de fleste glemmer (SKAT årsopgørelse 2020)

13 COMMENTS

 1. Har du eller overvejer du at oprette enkeltmandsvirksomhed, er der også mange fradrag at hente! Se her: https://youtu.be/3OI3xSnOh6s Husk også at tjek Tax Helper og se om du ligesom gennemsnittet kan få 2.700 kr tilbage i SKAT ind på bankkontoen.

 2. Jeg kom faktisk lige til at tænke på hvordan reglerne er for at have egen virksomhed og være på SU på samme tid. Ved der er regler for hvor meget man må tjene med fritidsarbejde, men ved ikke om de samme regler gælder for egen virksomhed 🙂

  Kan være en video idé hvis der er nok kød på det 😉

 3. Hej Daniel.
  Kan du måske lave en video om “dogecoin” om hvad du tænker om det og hvor man kan købe nogle

 4. Jeg prøver igen:
  Vil du råde en til at opfylde ens aktiesparekonto, eller vil du anbefale, at man går i gang med ens månedsopsparing? Jeg er i tvivl om, hvad der bedst kan betale sig.
  Derudover vil jeg høre, om du har lavet en video om, hvordan man skatteoptimerer sine investeringer? Jeg er selv i den situation, hvor jeg næsten har tjent mit limit i forhold til SU, så jeg kan ikke rigtigt udbetale så meget mere.. Det kunne godt være, at du havde et trick eller 2?

 5. Hej Daniel, jeg har et spørgsmål ang. beskatning af de forskellige virksomheds ejerforme. Ved du hvordan man bliver beskattet i et ApS, i en Enkeltmandsvirksomhed, og i et interessentskab? (Når jeg siger beskatning tænker jeg AOP)

 6. Hej Daniel.

  Jeg købte i går 25 stk. FLUO aktier til kurs 97.. Nu i dag, der findes aktien ikke længere hos Nordnet og jeg kan se i transactions at der er indlagt en "FLUO CONVERSION" på samme beløb, altså lige som om de er blevet solgt igen (dog uden jeg har sagt ja til det)… Hvad og hvorfor sker det????

  Mvh
  Frank

 7. Hej, jeg arbejder i et vikarbureau i mit sabbatår. Har tit skulle køre længere for nogle af de steder jeg har skulle til.
  Hvordan skal sådan noget udregnes? Gælder det kun for at fast job?
  Kan jeg få kørselsfradrag for dette?

 8. Jeg arbejder med wolt (udbringning af mad) og køre med bil, kan jeg få noget fradrag for de penge jeg bruger på benzin mens jeg er på arbejde og levere mad ud?

Comments are closed.