66 strategier, der vil ændre dit liv… Sådan finder du vejen til SUCCES i dit liv! // Iværksætteri

33 COMMENTS

 1. Hej. Kan du lave en video omkring fordele og ulemper med gearing. Forstår ikke princippet i det og vil gerne prøve det. Men vil have en hvis forståelse af det før jeg bare satser alt

 2. Det er virkelig fedt og godt arbejde at du bruger så lang tid på dine videoer! Og de er også luksus 🙂

 3. Utrolig værdifuld video med alle disse tips. Jeg er fan af video på bøger som disse og ser frem til flere af denne slags. 🙂

 4. Hej Daniel
  Ligesom du har lavet en video med investering af SU-lån. Kan du så ikke også lave en video med Investering af lånte penge generelt? Her tænker jeg på at geare en aktie, eller investere penge fra et lavt rentet lån (Nordnet har et Portføljelån på 2%)

  Det tror jeg ville være rigtig interessant 🙂

  Mvh Mikkel

 5. Hej Daniel,
  er selv begyndt at læse meget, så jeg tænkte på hvilke bøger er dine favorit bøger – behøves ikke kul at være omkring virksomheder/investeringer.
  Fed video!

 6. Fed Video. Kan du ikke lave en video hvor du fortæller om forskellige bøger, som du ville anbefale?

 7. Mega mega mega fed video Daniel! Super gode tips og råd, som jeg er sikker på mange vil få glæde af.
  Jeg synes personligt selv, at det virker super godt for mig at lave en to do liste de dage, hvor jeg har mange ting der skal ordnes.
  Det er så tilfredsstillende at kunne sætte et flueben når en opgave er klaret. Jeg elsker også at tage små pauser, hvor jeg intet andet må end at nyde noget mad, en gåtur i naturen eller bare stilheden omkring en. Det bedste er dog når man er så optaget af en opgave at man opnår et slags flow-stadie, hvor man mister tidfornemmelsen og ens hjerne/krop løser opgaverne så let som en leg. Det at opnå flow-stadiet er en hel videnskab i sig selv… Man kan gøre meget for at opnå flow-stadiet, men hvor ville jeg dog ønske at man kunne opnå det blot ved et knips med fingrene 😀

 8. Jeg er meget glad for Nordnets månedsopsparing, men har et kort spørgsmål jeg håber du kan besvare. Jeg har både Sparindex Globale Akt Min risiko KL samt sparindex DJSI WORLD KL. Hvordan kan det være at DJSI har performet så markant bedre de sidste 3 måneder – og ville du af den grund anbefale at man gik fuldt ind på DJSI fremfor den anden?

 9. Begyndte at se dine videoer her i går, stor respekt, kan virkelig godt lide dem.

  Mit eget mål er at tjene så mange penge som muligt, og donere dem til organisationer der er vel forsket i at effektivt at gøre verden bedre. Man kan fx bruge en af disse fonde hvis man vil være sikker på, at pengene bliver brugt effektivt: https://app.effectivealtruism.org/funds

  At donere penge gør også en gladere og kan endda gøre dig sundere:

  https://www.reuters.com/article/us-charities-health-happiness/giving-to-charity-makes-you-happy-middle-age-is-miserable-experts-idUSKCN0R40L620150904#:~:text=GIVERS%20ARE%20HAPPIER,Canada%2C%20where%20she%20studies%20happiness.&text=“People%20who%20donate%20money%20to,countries%20alike%2C”%20she%20said.

 10. Rigtig god video og man kan virkelig mærke at du ligger mere og mere energi og erfaring i dit Youtube eventyr! Håber at du gider svare på et spørgsmål:
  Nu hvor at det danske marked ser ud til at være kommet bedre gennem covid-19 end mange andre af verdens markeder, står du så stadig fast i den 25-75 fordeling af C25 vs. World ETF'er på din Nordnet månedsopsparing?
  På forhånd tak og bliv ved med det gode arbejde!

 11. Nu hvor dine videoer omhandler pengetips, synes jeg det kunne være spændende/sjovt at se hvor billigt man egentlig kan leve for. For eksempel “Living on 50kr a day in ???”, meget ligesom det man ser over i amerikanske YouTube.

 12. Hvad er definition af succes? Hvis man er antikapitalistisk og lever i harmoni med naturen og sig selv. Penge er jo bare penge, og et produkt er bare et produkt, tror du lever et meget firkantet liv.

 13. Rigtig spændende video 🙂 Work life balance er virkelig noget vores generation bliver mere og mere opmærksom på.

 14. Den med bussen! Jeg har som yngre flere gange prøvet at køre forbi min station i tog. Ikke nok med at man skal vente for at komme tilbage og endda sidde i toget igen på vej tilbage, så skal man også håndtere at se sig selv blive kørt endnu længere væk først inden man kan vende om.
  Så et ekstra tip kunne være at overveje om man er på vej længere væk fra sit mål og hvis det er tilfældet så hurtigt sørge for at komme på et andet tog, eller endnu bedre intet tog.

 15. Har lige et spørgsmål. Kan man godt tabe flere penge en det beløb du investere. Altså, hvis jeg fx. køber aktier i et firma til 100 kr. kan det så lade sig gøre at tabe mere end de 100 kr.?

 16. Synes du skal huske at nævne i nogen af dine videoer at man med en mindreårig konto ikke kan lave en aktiedepot/månedsopsparing. Har nemlig 500kr liggende inde på Nordnet som jeg ikke kan få ud igen pga mindreårig konto

 17. Hej Daniel
  Jeg tænkte på om du har læst den bog der hedder 12 rules for life, som er skrevet af Jordan b peterson. Jeg er i gang med at læse den, og den er ret fantastisk indtil videre

Comments are closed.