7 tips til at bruge færre penge // De bedste sparetips i 2020 // Skru ned for udgifter i budgettet

7 COMMENTS

  1. Tak for at du deler dine erfaringer og din viden. Jeg har altid været intimideret af alt, hvad der har med økonomi at gøre, det var en ordentlig omgang at lære det, på den hårde måde. Men det er endelig lykkedes mig at vende min økonomi om og jeg er snart gældfri og jeg er begyndt at drømme om passiv indkomst og økonomisk frihed. Og med hjælp fra dine videoer for jeg lidt mere mod på være seriøs i mine overvejelser.

  2. Endnu et ganske simpelt og nemt trick ift. f.eks. online shopping er at tjekke prisen hos flere forskellige online-butikker inden man køber en vare (f.eks. til fødselsdagsgaver/julegaver osv.).
    Der findes selvfølgelig både prissammenlignings-sider som direkte viser hvor en vare er billigst, men ellers er det jo også gratis at kigge rundt på forskellige sider. Ofte vil de 1-3 butiks-sider, som ligger øverst når man googler efter bestemte varer, også være dem med mest trafik, men det skyldes for det meste at de betaler for placeringen og evt. har reklamer. Det er ikke ensbetydende med, at de har de billigste varer eller har den mest brugervenlige side. Tværtimod kan lidt højere varepriser end gennemsnittet på markedet bl.a. være kompensation for deres forbrug af betalt trafik 🙂

Comments are closed.