Aktiehandel for begyndere – Start investering i dag! 3 ting du SKAL vide FØR du investerer i aktier

21 COMMENTS

 1. Har i længere tid overvejet at komme i gang med at investere, og denne video gav mig faktisk mere blod på tanden.
  Gemte den i mine bookmarks til senere brug, men glemte helt at kommentere på den. God video 🙂 Håber jeg får taget mig sammen til faktisk at bruge dens indhold til at begynde på egne investeringer om forhåbentligt ikke alt for lang tid.

 2. Hvilke(n) apps bruger du? Altså hvor er din portofølje? hvis du skal give et tip til en komplet nybegynder, hvordan kommer man så rent fysisk igang? Hvilke skridt skal tages før man sidder foran sin portofølje og køber sin første aktie?

 3. Rigtig god video.
  Mit spørgsmål går blot på ETF'erne. Jeg er tilbageholdende på dem fordi jeg ikke rigtig ved hvordan jeg skal forholde mig til den lagerbeskatning, som der er.
  Nogle gode råd til netop det.
  Eksempel, skulle jeg så sælge ud ved hvert års udgang, for så ikke at skulle punge direkte ud til skattebetaling, men blot direkte fra det realiserede afkast?
  Mvh

 4. HEJ, jeg er aktiv investor og 19 år gammel. Tjek min kanal ud og hjælpe mig med at nå 100 subs. Jeg giver råd til at forbedre din private økonomi og viser dig, hvordan jeg lever af aktier :))

 5. Hej! Det er sjovt du nævner det! Er selv lige begyndt på aktier, og er startet ud med månedsopsparingen på nordnet hvor jeg starter med 3500kr og smider 1000kr i hver måned. Er på SU med job ved siden af. Så derfor kan jeg først investere lidt mere, når jeg får sabbatår om 1.5 år. Jeg glæder mig helt vildt til at se hvad mine penge kan blive til på, 30, eller måske flere år. Det bliver mega fedt tror jeg, så længe jeg har meget tålmodighed. Det heldige er at jeg er startet så tidligt. Som 19 årig, så har massere tid til at lærer endnu mere om det hele. God video! Vil se frem til flere!

 6. Rigtig gode tips – helt klart noget jeg i fremtiden vil tage at følge.

  Har du sat dig ind for P2P endnu? Hvis ikke, må du rigtig gerne tage kontakt til mig, da jeg personligt har investeret 1500 på Mintos platformen.

  Jeg er mere end villig til at give tips, tricks, indblik og hvad der ellers måtte være, af hvad jeg har af viden på området 🙂

 7. Hej, jeg er studerende og lever af SU samt lidt ekstra fra fritidsarbejde. Kan det betale sig at investere 1000 kr og herefter løbende indbetale omkring 200 kr. pr. måned i SparIndex, eller June? Vh Søren. Subscribed

 8. Er det vigtigt at købe børsen og finans for at følge bedre med i hvad der sker? er de godt givet ud, eller er det penge man burde spare ?

 9. Hej jeg lige begyndt at investere.

  hvad er forskellen på en indeks fond og en ETF ?

  jeg har selv pt.
  Spar indvest global kl min og ishares core S&P 500 UCIT

  hvad er dinmening omkring ETF'er ?

  Mvh

 10. I’ve seen people constantly complain about losing money to forex scams and various investment scams but won’t take necessary steps to track down the scammer and recover their stolen resources and investments. If you a victim of these I suggest you reach out so as to get help

 11. Kan man købe indexfonde på Nordnet? Hvis ja, hvordan gør man så? Og kan man gøre det via appen til iPhone?

 12. Hej Daniel. Jeg har lige fået et barnebarn og vil gerne give hende en børneopsparing med fast 7.000 kr. om året. Jeg vil gerne holde fast i at pengene bliver låst længst muligt, men vil gerne slække på dette ønske, hvis du kan anbefale en investeringsform, der giver mere mening.

  Lav til middel risiko. Jeg har set dine video om – månedsopsparing – indeksfonde etc. Så gerne et godt råd ?

  Desuden får konen og jeg ( 58 år) ca. ½ million i arv. Hvilken investeringside har du til disse penge. – Igen lav til middel risiko.

 13. Hey, ved du om kan kan handle indeksfonde via jyske bank? For det eneste jeg kan finde, er deres investeringsforeninger, som jeg forbinder, med det du nævner om høje omkostninger. Er det rigtig forstået?

 14. Hej Daniel. Har du en twitter eller instagram jeg kan følge? Jeg har et par spørgsmål, som du måske kan hjælpe mig med…

 15. Skal man være kunde hos danske bank, for at bruge danske invest? Eller kan man også finde de fonde du investere i ved f.eks. Nordea?

 16. Rigtig god video Daniel. Kan du anbefale nogle bøger for en nybegynder der gerne vil sætte sig ind i investering?

 17. Hej Daniel. Endnu engang, super fine videoer du laver! Jeg er helt grøn på aktiemarked. Jeg syntes det kan være en smule svært at finde ud af hvilke fonde man skal investere sine penge i (via nordnet månedsopsparing) Nordnet har en investeringsguide som hjælper en lidt på vej? Er det noget du kan anbefale til en nybegynder? Ellers har du andre gode tips til at finde frem til den/de rigtige fonde?

  Med venlig hilsen.

Comments are closed.