Begynd at købe aktier på budget – Enkelt begynder budget.

10 COMMENTS

 1. Skal man så invitere 1 gang om året de 60000.
  Eller skal man invistere hver måned de 5000?
  Rogtig god video (-:

 2. Egentlig meget godt, men synes der mangler lidt til dem der måske tjener mindre. tænker på der måske kunne være et standard budget hvor folk kunne se hvad man burde bruge på bolig hvis man "kun" har 18-20k udbetalt om måneden. Altså specifikke beløb, som f.eks. du bør nok ikke bruge mere end 6k på husleje incl. vand, varme osv.
  men som sagt, udmærket video.

 3. Hej, jeg syndes det 50/30/20 Budget var super godt tænker, er dog kun 17 år lige nu så kan ikke starte invisterings livsstillen endu, men spare op som en sindsyg 😛 Lige nu ligger min fordeling på 85/15. altså bruger 15% til mig selv og spare 85% op dette er dog også kun muligt pga. bor hjemme med ingen afgifter 🙂

 4. Nu er jeg ikke økonom, men er det ikke meget simplificeret sat op det her?. Inflation?. Hvad er 397.902kr værd om 30 år?. Hvor mange finanskriser har vi været igennem om 30 år?. Hvor mange gange kan vi være blevet ramt af Kræft om 30 år?. I min verden hænger Risk/Reward ikke helt sammen. Man bruger det meste af sit liv, med sparekniven i den ene hånd, for så efter 30 år at fortsætte sit sparsommelige liv?. Hvis vi så går tilbage til inflationen, så vil der jo være et argument der hedder: jojo men man tjener jo løbende også et højere beløb pr måned grundet index regulering. Men om, 20 år ryger der 1.8% af dine 2.4 mio i inflation hver år. hvortil du kun tilføjer yderligere 1.8% af din 20% årsløn på lad os sige 70.000kr… Er jeg helt galt på den?. – Jeg er sikker på at køber man et hus i udkanten af København for 2.500.000, kr. (Som er muligt for de fleste husstande, med den nævnte årlige indkomst) Så har du på 30 år afbetalt dit hus og dit hus er med alt sandsynlighed over det dobbelte værd og du sidder nu gældfri i et hus til 5.000.000,- kr. uden at du har givet 30 år af dit liv til Hr. Sparekniv. 🙂

 5. Wow. 30% på "lyster". Jeg ved slet ikke, hvad jeg skulle bruge alle de penge på, så kan jeg godt forstå mange først går på pension når de er 65! Selv kører jeg nok nærmere et 15/5/80% budget med 15% til fornødenheder, 5% til lyster og 80% til investering.

 6. 3:30 Jeg synes det er utrolig væsentligt at nævne her, at meget gæld godt kan være god gæld. Tag fx et realkreditlån som dagsdato kan fås fastforrentet til 1% (det var nok 2% da videoen blev optaget) men et garanteret afkast på 2% er jo langt lavere end hvad man ellers ville kunne få hvis man investeret penge i stedet. Af den grund ville jeg aldrig betale af på og altid vælge at have et lån, når man kan få det til en %-sats langt under det, som pengene kunne generere, hvis de blot var investeret istedet.

 7. Rigtig fin video og super med sammenligning af budget, indkomst og afkast efter 30 år. Er sikker på det har givet mange noget at tænke over!

Comments are closed.