Bliv rig med: Træning

21 COMMENTS

 1. Bare til en anden gang: Du er ikke blevet betalt, men du bliver betalt hvis vi gør det. Bare vær ærlig – er godt klar over hvorfor du sagde det på den måde og hvad du egentlig mener – men der er ingen skam i det, men den måde at sige det på virker ikke lige for mig.

 2. Hej jeg har tænkt på at købe aktier, Man ved ikke hvilken slags. Jeg tænker på at Tesla, eller sådan noget. Jeg vil Ca. investere 10.000 kr men hvad synes du?

 3. Super fed og inspirerende video!

  Har du et træningsprogram eller du måske kan anbefale? Jeg har tabt mig en masse i år vha. cykling, og er nu nået til et punkt, hvor min fedtprocent er lav nok til at jeg føler jeg burde begynde at fokusere på at opbygge muskler- Ved ikke så meget om styrketræning endnu, så det virker lidt uoverskueligt at finde ud af hvad jeg skal gøre og hvor tit.

 4. Har lige benyttet din rabatkode til hello fresh. Kan man afmelde abonnementet med det samme bagefter, eller skal man vente til at man har fået første levering? 🙂

 5. 6:22 Vi kan da lave en collab med calisthenics (Kropsvægt træning). Så kan vi se hvor meget råstyrke vi har 😉

 6. Tak for det gode tip angående måltidskasser Daniel! Bor alene og for 100 kr. har jeg aftensmad til 6 dage. Blev endelig ved med at dele de gode tilbud!

 7. Super video!! Fedt og se at du laver trænings videoer! Er netop selv begyndt og træne. Forsæt endelig det gode arbejde

  gode aften

 8. Tja ved at træne kan man måske forlænge ens liv med et par år det er vel 20.000kr ekstra fra pension som ryger direkte i arven

 9. Finder dine videoer meget inspirerende. Jeg tænkte på om du i en af dine videoer kunne forklarer hvad "blank-check companies" er og hvilke forhindringer der kan være ved en efterfølgende "merge"? Tænker på fx Spartan Energy Acquisition Corp. (SPAQ) og Fisker Inc.

Comments are closed.