Crowdlending for begyndere – Bondora Go&Grow – Nemmeste måde at komme igang på! –

9 COMMENTS

 1. Ift. beskatning – kapitalindkomst som fra crowdlending og alm. aktiebeskatning..
  Et eksempel;
  Hvis jeg har et kæmpe beløb investeret i crowdlending og derfor ligger lige under grænsen for topskat, og jeg så samtidig sælger en stor portion aktier med profit (men stadig under de 55.300kr og dermed 27%), ryger man så op og betaler topskat, eller bliver det vurderet seperat – ved du det?

  Tak for godt content som altid 🙂

 2. Fin video, men det med udbetaling er nu ikke så nemt! Jeg har sat en udbetaling igang på 1400 euro, det er så 3 uger siden nu. Jeg får ca 10-30 euro om dagen i hverdagene, som går fra min go and grow over på min main account. Hvorefter jeg så kan udbetale dem, så det tager altså en evighed hvis man har mange penge stående der inde!

 3. Er det kun VISA kort der kan bruges? Hvad med mastercard?

  Har du modtaget dine 10€ på din konto?
  Jeg har før prøves at investere og ved nogle investeringer er det meget svært at få udbetaling.

 4. Fed video! Har selv haft kig på at komme i gang med crowdledning (og selvfølgelig deler mine tanker omkring det i en video 😀 ).
  Er Bondora din personlige favorit ift. crowdlending?

 5. Hej, jeg har et lille spørgsmål omkring investeringer i indeksfonde. Så vidt som jeg har læst kan jeg ikke se et maks beløb, man må investere i en indeksfond, vil det betyde at jeg eks kan sætte 5000kr ind hver måned i F.eks c25 indekset?

 6. Hvordan fik du dit id verified, jeg har prøvet i en lang periode nu, og har skrevet til deres support, men de svare ikke…

 7. Hej. Tak for en god demonstration af Bondora. På din video under tilføj midler vælger du kredit kort. Når jeg prøver kan jeg ikke vælge kredit kort men SEPA TRUSTLY og TRANSFERWISE . Hvordan vælger jeg så Visa kort ?

Comments are closed.