De 4 værste PENGE FEJL du skal undgå i 20’erne

41 COMMENTS

 1. Hej Usman jeg er 13 år, men ved ik hvordan jeg skal tjene mine penge skal jeg vente med at finde et job eller skal jeg prøve at finde et nu?

 2. Man kan tage SU-lån og investere i aktier 🙂 Renten på lån er 1% og hvis afkast på aktier er 8% = Profit

 3. Nu hører vi kun om alle de positive sider af aktierne, vil du ikke lave en video og fortælle de negative konsekvenser aktier kan resultere?

 4. Synes du snakker en del om at man vinder penge på aktier men det er vel lidt en 50/50? du kan vel også tabe en masse penge på det som med en bil? Har aldrig investeret i aktier før og er lige blevet 21. Så jeg overvejer det men som sagt har jeg ikke gjort det før. Nogen ideer? nogle gode sider og gøre det på? eller?

 5. Hvordan kommer man igang med at invister? altså skal man bare ned i banken og snakke med dem eller?
  mvh
  Og godt nytår

 6. Den her video er kun vigtig hvis dit formål med livet er netop: Penge!

  Husk på at formålet med livet netop ikke er penge. Der er ikke noget der hedder fejl i sine 20er. Ingen ved om de lever dagen efter, så heller nyde hverdag.

 7. Jeg tager allerede penge ind på min pensions opsparing jeg har ikke styr på det siden jeg kun er 11 år

 8. Grunden til at deres biler er så voldsomme er fordi hvis de er født der tjener så meget på at lave ingen ting

 9. Hvad skal man investere i. Har selv tænkt at det kunne være en ide at gøre det i lejligheder eller er det en dårlig investering. Skulle man heller bruge sine penge på aktier.

 10. Jeg er 15, har 40 tusind stående på kontoen, og har selv sparet alle pengene op. Vil gerne investere pengene, men er usikker på hvor jeg skal investere dem. Så ville høre om du kunne hjælpe

 11. Fed video, håber det kan inspirere folk til at spendere penge med omhu. Jeg sidder stadig fast i et gammelt lån fra gymnasiet af, da jeg ikke tænkte rationelt og som nævnt, bare ville have det lidt luksus. Det er over 5 år siden, og når man på sin videregåendeuddannelse ikke får det store overskud hver måned, kan det være rigtig irriterende at have hængende over hovedet.
  Så tænkt jer for fanden om, lån er sjældent en rigtig god løsning når man er i den helt unge alder.

 12. Hvornår laver du en video om at penge ikke er en skid og livet uden økonomiske lænker er the real boss shit? 😉

 13. Super tips! Håber virkelig alle de unge, lytter med. Jeg er selv 25 år og lever nøjagtigt, som da jeg var på SU. Jeg har dog købt en ejendom, så jeg kan bo gratis her (tofamilieshus til udlejning) og opbygge friværdi imens. Jeg investerer 80% af min løn hver måned og cykler på job. Mange af mine venner bor til leje i dyre lejligheder og har købt bil, men alligevel føler jeg mig mere "rig" end dem, da jeg har frihed til at gøre lige hvad jeg vil om inden for 5 år faktisk kan være økonomisk uafhængig.

 14. En af de ting jeg fortryder allermest i mit liv var at tage SU lån, jeg havde gode intentioner med pengene, men de smuldrede mellem fingrene på mig og endte med at gå til forbrug. Jeg nåede heldigvis ikke at låne så mange penge, men det var stadig en lærestreg. Skal jeg gøre det igen ville det være med det formål at investere alle pengene. 🙂

Comments are closed.