Den Første Million – Juli 2020 – Bitcoin stryger til vejrs og igen over de 500.000 kr.

6 COMMENTS

 1. Hvilket program/programmer bruger du til at sammensætte dit grafiske overblik?

 2. Har du kigget på Defi indenfor krypto ? – virkelig spændende tid vi går i møde med krypto. Og tillykke med den halve mil 🙂

 3. God video. Jeg har et spørgsmål, der ikke har så meget med denne video at gøre, men håber du alligevel vil svare.
  Jeg har tænkt mig at oprette en aktiesparekonto på saxo i morgen, men er ikke sikker på det jeg har tænkt mig at investere i er godt.
  Jeg har tænkt på denne fordeling

  Globale aktier – 52% (Sparindex Index Globale aktier KL)
  Europa aktier – 20% ( Sparindex index Europa Small Cap KL)
  Udbytteaktier – 20% (Danske Bank, Topdanmark, Flsmidth, ISS)
  Japan aktier – 8% (Sparindex Index Japan Growth KL)

  Hvad synes du om dette? Min tidshorisont er forholdsvis lang 10-20 år cirka, hvilket er derfor jeg er villig til at tage risiko. Som du kan se har jeg valgt aktier/fonde der alle udbetaler udbytte, da jeg foretrækker disse fremfor akk. Jeg har valgt ikke at benytte månedsopsparingen, da jeg tror den lave beskatning på ASK vil være fordelagtig. Hvad er din tanker om alt dette? Tak på forhånd:)

Comments are closed.