Den første million – Marts 2020 – Krisen rammer hårdt.

12 COMMENTS

 1. Fin video. Jeg har solgt på vej ned og genkøbt samme antal aktier. Disse er alle igen solgt. Totalt set betød det et mindre tab på kun 6%. Det kunne have været meget værre. Jeg forventer trods ubegrænset QE et dyk på Dow Jones helt ned til 15000 her i April måned. Afhængig af forløbet vil jeg genkøbe aktierne igen.

 2. Kender du til præference aktier? Har fundet Copenhagen Capital som har disse.De skulle fungere lidt som brickshare, men købes og sælges på børsen som alm aktier. Og lover op til 8 % .

 3. Har du oplevet en forværring af din P2P portefølje (flere overdues)?
  Jeg begyndte i Feb med at investere på Mintos og jeg synes det er lidt bekymrende at Mintos i den forløbende måned har suspenderet flere lånudbydere.
  Selvom jeg kun har investeret i lån med buyback er jeg lidt bekymret for om alle lånudbyderne kan opfylde dette da en del af dem så ud til at have relativt lidt egenkapital da jeg kiggede nogle af deres regnskaber igennem. Jeg benyttede Mintos rating til opsætning af min autoinvest (B- og opefter) men må sige at jeg ikke har den helt store findus til disse efter at have kigget på regnskaber. Som en del af regnskabsgennemgangen lagde jeg også mærke til at Mintos er en relativ stor långiver i flere af selskaberne.
  Har du investeret via Grupeer? (Og vil du fortsætte)
  2 andre youtubere som har en del P2P er blevet meget kritisk overfor platformen efter et interview med Grupeer som den ene af dem havde lavet

 4. Bruger du andre invisteringsplatforme end nordnet? Kunne godt tænke mig at købe udlandskeaktier fx Tesla og ilmn, men hvad jeg kunne se af var det ikke muligt via nordnet, har du en ide til hvilke sider jeg ellers kan benytte mig af ? 🙂

 5. Hej igen 😛 jeg har undret mig i de sidste par dage, og håber du kan hjælpe, har svært ved at finde svar på mine spørgsmål…
  1: Lad os nu sige at jeg køber en ETF nu f.eks. NASDAQ 100. den indeholer lige nu omkring 10% apple. Jeg investere 100 kr og dermed køber jeg jo for 10 kr i apple. Hvis så om 10 år at apple er gået konkurs, er mine penge så væk, eller ligger de i ETFen, der nu indeholder en anden stor stock, og mine 10 kr så bare er i den nu?
  2: Vil mine penge så hele tiden være fordelt ud på de 100 største inden for det NASDAQ nu går inde for? så man kan altså ikke midste penge ved at et firma går konkurs?

  Du må skrive hvis den ingen mening giver, har prøvet at skrive det så godt som muligt 😛

 6. Jeg har ikke modtaget udbytte på Gazprom. Ved du hvad det kan være? Jeg har købt på dem i GBP

 7. Hvis jeg har købt 2 aktier, den ene akkumulerende og den anden udbetalende på saxo arktiesparekonto og købt for 20k. Hvor meget kan man forvente de giver slut af året? bare nysgerrige og self der skal mere data til for at du ved mere.. men tænkte bare hurtigt svar

Comments are closed.