Ejendomsaktier (REITs) med udbytte hver måned! SKAT og dem jeg kigger på til min portefølje…

29 COMMENTS

 1. I dag fortæller jeg om nogle af de REITs, jeg har i kikkerten.. Hvilke har du overvejet?

  Se første del her: https://youtu.be/yhLpEpmJoA4

 2. Skide godt Daniel. god video.
  du nævner vanguard reit etf, så vidt jeg ved, kan den vidst ikke købes, da det er en amerikansk etf. men er dog ikke sikker, ville bare oplyse om dette.
  kan du linke til den liste du har brugt omkring dividen aristocrats reits ?

 3. Reits lyder meget spændende vil godt høre mere om det og tror jeg os vil ha det i min portefølje men skal nok lige lave noget mere research om det først

 4. giver din månedsopsparing (Sparindex INDEX OMX C25 KL) en form for afkast, og hvad giver forden i afkast årligt?

 5. du snakkede om i en af dine tidligere video, noget med en aktiedepot/bank til dine aktier, skal man have det hvis man vil investere på nordnet?

 6. God video som altid. Kan du ikke lave en video omkring hvordan topskat er strikket sammen, og hvordan man beregner om man skal betale topskat. Dette er vel ret relevant nu når feriepengene bliver udbetalt 🙂

 7. Hej Daniel, mega god video meget hjælpsom. Har du et link til skat's positive liste over etf'er i Danmark?

 8. Jeg tænker, at du med fordel kan lave en engelsk kanal også, hvor du kan lave de samme eller andre videoer bare på engelsk. Der er mange flere mennesker, der taler engelsk end dansk, så du vil have en meget større målgruppe.

 9. Jeg har investeret i Riocan (REIT) i Canada, fordi den er meget billig nu, og den betaler et godt aktieudbytte og har eksisteret i mange år. Så den ser bare god ud at købe til omkring 15 CAD pr. aktie. Den giver cirka 10% i aktieudbytte årligt, og den er med 43% rabat i øjeblikket pga. covid-19-krisen. AT&T ser også god ud, hvis man vil have en stabil og stærk udbytteaktie (dividendeaktie), der "minder" om en REIT i stabilitet og udbytte, da den har været meget stabil i mange år og ikke svinger meget i kriser osv., og den giver 7% i aktieudbytte, og er på "tilbud" med cirka 23% rabat idag.

 10. Man kan også investere i REITs på aldersopsparing og aktiesparekonto. Der er sikkert også et par måde flere at investere i REITs på.

 11. Vildt fedt video, lav gerne videoen med hvilke nøgletal man skal huske at tjekke, inden man investeret i en REIT’s

 12. Jeg har gearet et short x100 i SP500 i kurs 3140. Det ser lovende ud til at give et fantastisk afkast.

 13. en ETF på SAXO som er ligesom VNQ? kan du anbefale nogle eller hvorfor jeg ikke kan finde den? vil sætte pris på svar på en god ETF på saxo

 14. Vil det ik være en ide at udnytte en ASK, nu når de bevæger sig langsommere end markedet, men har højt udbytte?

 15. Hvordan kan det være at man ikke kan se udbyttehistorik for PRV.UN? Fed video forresten!

 16. Jeg har et spørgsmål der ikke ligefrem har noget med denne video at gøre.
  Hvordan kan jeg lave en månedsopsparing der kan investere i udbytte aktier som Coca cola og andre? Det ser ud som om at jeg kun kan investere i index

 17. Inden man begynder at tænke på at investere i amerikanske REITs så skal man lige være opmærksom på at det amerikanske udlejningsmarkedet lige nu står på kanten af en katestrofe pga. corona hvor en masse private lejere ikke længere har råd til at bo i deres bolig. Det vil alt andet lige betyde at udlejningsprocenten vil falde drastisk og heraf mindre udbytte og kursfald. 

  Men klart erhvervslejemål er en lidt anden historie, men stadig skal man være opmærksom på markedssituationen lige nu er meget usikker!

  https://www.youtube.com/watch?v=R652nwUcJRA

 18. Super gode videoer, Havde været fint også at høre lidt konkret om fx europæiske reits og reit etf’er. Måske stof til en 3’er?

 19. REITS VS PASSIVE INDEKSFONDE? – begge vil nok være gode at have i porteføljen, men hvad/hvor tror du man får mest for pengene henne.

Comments are closed.