Ejendomsinvestering med REITs: Investér i ejendomme via aktier med ejendomsinvesteringsfonde!

19 COMMENTS

 1. Hej. du nævner at man ikke skal købe for, for små beløb af gangen grundet kurtage, det giver god mening. Men undre mig lidt over om man betaler et gebyr for at handle i USD fremfor DKK, eller er det beregnet i kurtagen?

 2. Jeg bruger selv Nordnet primært til månedsopsparing. Enkelte aktier samt optioner anvender jeg Saxobank grundet den lave kurtage.

 3. Bruger du en valutakonto som matcher dollars når du køber REITS eller? (En video generelt om valutakonto og veksling ville være skønt!)

 4. Ville man ikke godt kunne kalde brickshare for en reit? – Bare en kommentar til om hvorvidt det findes i Danmark

 5. God video. Du bliver bedre og bedre hurtigt. Det ENESTE jeg har, er , at det udtales Reet (rimer på street). Det gjorde helt ondt i min mave, nu hvor jeg jo er grammar nazi-typen. Det blev sagt så mange gange jo 😉

 6. Et videoforslag kunne være hvordan du på sigt tænker, at din portefølje skal se ud. Her tænker jeg ikke beløbsmæssigt, men procentvis hvor meget du ser Aktier/obli/egendom/guld/crowdlending hver især skal fylde for dig og hvorfor

 7. Hvornår kommer den næste video om REITs kan slet ikke vente lyder mega spændene

 8. Hvad tænker du om REITs til ASK? det lyder næsten for godt til at være sandt, især hvis man vælger en der passer med skatteoptimering
  Og god video igen igen

 9. REIT's, Udbyttefonde/ETF'er og udbytteinvesterede selskaber er generelt dejlige at have. Mange amerikanske og canadiske selskaber samler de årlige udbytter og fordeler dem over alle 12 måneder året efter. (Heraf de 90% af resultatet). Det vil sige at selve selskabet måske selv modtager udbytter hver 3 mdr, hver 4 mdr eller halvårligt, og så herefter uddeler dem månedligt året efter, så du får en fast månedlig indtægt.

  Har ikke selv tjekket, men hvis du kan finde disse selskaber på din Aktiesparekonto, ville den lavere beskatning være at fortrække.

 10. 100% lav en video om hvordan man tjekker hvilke reits man skal vælge/hvordan man tjekker dem ud

 11. Hej Daniel. Er i forbindelse med nyt job kommet i en situation hvor jeg kan lægge 15000kr pr måned til side. Overvejer nu om jeg skal tage en portion at det beløb og investere.
  Er der en nedre grænse hvor det ikke kan betale sig at investere kontra almindelig opsparing. Kigger dine videoer igennem og håber jeg Blir klogere på aktier

 12. Du skal ikke bruge Etoro. Det er dyrt på snedige måder. Du skal vælge Saxo, for det er den billigste og nemmeste platform.

 13. En ulempe ved ikke at købe en ejendom selv i stedet for REIT er, at man kan sælge sin ejendom uden at betale skat af gevinsten. Man skal betale skat af gevinster ved REIT.

 14. Konge videoer igen igen :)! Noget jeg ikke forstår, hvis man køber billige REIT's nu og de så stiger f.eks 20% de næste 4 måneder, hvordan har det så en effekt på det månedlige udbytte at de stiger 20% i forhold til det man har givet ? Ved ikke om jeg har forklaret det godt nok men håber 😀

Comments are closed.