Er sommerhus i Lalandia en god investering?

18 COMMENTS

 1. Stil spørgsmål til Nicole og jeg herunder i kommentarerne! Og giv videoen et like, hvis vi skal lave en livestream hvor vi svarer på jeres spørgsmål! Husk på dette kun er en enkeltstående case og ikke et definitivt svar på udlejning i Lalandia. Blue Lobster har også skrevet en god artikel om emnet her: https://bluelobster.dk/90.html. 

  Se mine andre videoer om ejendomsinvestering her: https://www.youtube.com/playlist?list=PL0OFowU14YL2Ezyx-39sCVZsf_1HSZ4zk

 2. Kan du ikke lave en video hvor du fortæller om og kommer med gode ideer til hvad man kunne inverstere i som ung (under 18) hvor det ikke er aktier. god video forsæt det gode arbejde:))

 3. Hvad i alverden laver Nicole siden hun har råd til en Tesla, Sommerhus og investere i andre ejendomme som 26-årig eller hvor gammel hun nu er?

 4. Måske fangede jeg den ikke i videoen, men hvor meget stiger hendes ejendom i værdi gns. per år? Og hvad tjener ved udlejningsindtægt pr år ved denne bolig?:-)

 5. Virkelig fed video Daniel! Du må meget gerne lave flere ligesom denne. Man kan virkelig fornemme at du lagde meget arbejde i den 🙂

 6. Hvordan kan det praktisk lade sig gøre hvis man er flere familier (2) om at købe det og det skattemæssigt ved at dele lejeindtægt

 7. Wow, der tog denne kanal en drejning.
  Hvorfor sidder jeg med en helt tom fornemmelse ved denne måde at se sommer/fritidshuse på?

  Opfordrer denne video ikke lidt til en AirBnb Berlin-Style udvikling af vore skønne sommerhusområder, hvor ingen længere kender hinanden over hegnet og kun tænker indtægt, tal og convenience?
  Ikke på et tidspunkt, blev der nævnt sammenhold, fællesaktiviteter og naboer…
  Synes det er en smule bekymrende at promovere denne tankegang indenfor netop dette område.
  Hmm.

 8. Hey Daniel endnu super god og lærerig video. Lige et spørgsmål til noget helt andet.

  Hvis man afgiver en ordrer (På Nordnet) inden markedet åbner eller uden for åbningstiderne (har afgivet en ordrer på BlackBerry inde på Canada-Stock) vil den så automatisk købe ind det sekund markedet åbner, eller er der en risiko for at ens order bliver afvist grundet en stigning/fald?

 9. God og spændende video! 🙂 8:40 Hvad menes der med at man kan leje ud med 20% rabat til venner og familie? Må man ikke leje dem ud til ens familiemedlemmer gratis, når nu det er ens eget fritidshus?

 10. Tror du ikke ejendomsværdien og udlejningsværdien på jeres sommerhus falder, når Lalandia Søndervig åbner?
  For der kommer jo alt andet lige et større udbud.

Comments are closed.