Hvad sker der med GameStop? (aktie stiger 8000%)

26 COMMENTS

 1. Er du del af oprøret, spekulerer du i GME eller holder du dig til investering? Jeg er nysgerrig på at høre fra dig.

  Hvis du gerne vil i gang med investering kan du se mine videoer, 'Investering for begyndere' her: https://www.youtube.com/playlist?list=PL0OFowU14YL3Ovp8IUFDPW1ICgcmqV6s-

 2. 5 billioner dollars tabt af wallstreet folket, go reddit boys, hvis jeg var dig ville jeg kigge på "Dogecoin" de næste par dage

 3. Super fin forklaring, men du skal huske at det for de fleste ikke nødvendigvis handler om at tjene penge nu og her på gme men netop for at give de store hedgefonde en lærestreg og forsøge at udligne den magtfordeling vi ser på aktiemarkedet. Som du siger er det altså stor risiko for at brænde nallerne hvis man bare vil tjene nogle penge, hvorfor man måske skulle genoverveje denne investering. De fleste der ‘rigtigt’ er med er villige til at miste deres penge

 4. Hej Daniel,
  Tak for en god gennemgang.
  Jeg har stadig ikke helt forstået 'shorting'. Det minder mest om et væddemål.. Men mit spørgsmål lyder, hvor lang en periode kan man shorte en aktie? Fx kan jeg shorte Gamestop til kurs 100 dollars inden for en måned.

 5. Der ville sikkert være flere penge i at forudsige folks adfær end en akties tendenser 😛

 6. Hej Daniel
  Tusinde tak for virkelig velkommunikeret Content! – Der er dog én ting jeg savner, og det er en video der omhandler hvordan du analysere de virksomheder, du køber enkelt aktier i. Håber at du selv ville syntes, at det ville være sjovt at lave.

  Mvh

 7. FEEEED VIDEO! Elsker dit content! Har selv 40 aktier i AMC købte i kurs 12, så håber på den boomer mandag!

 8. Personligt invester jeg langsigtet, så det ikke noget jeg ville give mig i kast med, men det er spændende og høre om – god video.

  Hedgefonde har lavet nogle superrisikable spekulationer, nu bliver de sure over at de taber penge ved at private investorer spekulerer imod dem, selvom de masser af gange har tjent penge på at spekulerer mod private investorer.

  Jeg synes ikke Hedgefonde skal beskyttes mod private investorer med regulativer, hvilket jeg har forstået at de selv mener. De må jo bare lade være med at lave så risikable spekulationer – De har vel mindste lige så gode muligheder for at følge med i hvor meget en aktie er shortet som dem på Wallstreetbets.

 9. Man får jo lidt lyst til at gå med, for at være med til at give fingeren. Men, hvor mange penge er den finger værd? Det er jo meget svært at værdisætte, men tror hvis man skal gøre det, så gør det for fingeren i det, og ikke forvente at se sine penge igen. Kan man så alligevel tjene på det, rock on! Men tror man skal være indstillet på at tabe alt. Personligt ender jeg nok med at holde igen, selv om jeg godt kan se værdi i at give den finger 🙂

 10. Man kunne måske godt have nævnt at shorts indeholder premiums betaling, som tvinger dem til at opkøbe på et tidspunkt. Købte ind ved 30USD, så sidder godt. Fed video.

 11. Kampen startede omkring gamestop – Men forsætter på følgende aktier (USA):
  (Kan søges frem på forkortelserne)

  BB (Blackberry)
  TSLA (Tesla!!)
  PLTR (Palantir Technologies, Inc.)
  NIO (NIO Inc. american Depository….)
  BBBY (Bed, Bath and Beyond)
  KODK
  NOK
  AMC
  SQ
  CODX
  EXPR
  SRNE

 12. Spørgsmål fra en nybegynder:
  Har lige købt LMT til 327, og regner desværre med de falder yderligere de næste par dage.
  I tilfælde aktien kommer under 300 og jeg vælger at holde den og venter tålmodigt på den kommer over 327 igen, så skulle jeg gerne være i overskud igen eller er der nogle markedsmekanismer jeg skal være opmærksom på?
  Daniel evt. et bud på hvad du synes om aktien – den er faldet 25%, så personligt er jeg optimistisk og ifølge de " dygtige" analytiker så har de en median target på 407 inden året er omme.
  Men intet er sikkert.
  Tak på forhånd 🙂

 13. God video endnu engang! Du har før nævnt at du bruger MarketWatch til at se kursudviklngen udenfor Børsens åbningstider. Er der tidspunkter hvor MarketWatch heller ikke opdaterer?

 14. Tak for endnu en god video, Daniel 😀

  Aktien er stadig shortet 112%, selvom hedgefundene prøver at give et billede af at de er helt eller delvist ude af deres positioner.

  Når de manipulere kursen ved at handle med hinanden, hvad er det så de helt konkret foretager sig?
  Kan man holde øje med short positioners udløb nogle steder?

 15. Super fed Video Daniel.
  Jeg fulgte godt med på Reddit, da mange skrev at de ville gå i krig mod Hedgefondene.
  Det er et vildt marked 🙂
  Jeg investerede dog aldrig selv, det er lidt for "rebellion" agtigt til mig.

Comments are closed.