Hvor mange penge tjener jeg på Youtube? SE ALT | Saira Butt

22 COMMENTS

  1. Hvor er det fedt endelig, at se en person som faktisk vælger at vise hvor meget de tjener på YT, end alle de andre som vælger at snakke uden om.

  2. Jeg gir dig 10.000 vis du tager med politiet hen til mig jeg har 100million kroner på kontoen når du læser denne her popper mit navn op i hovedet ring til politiet når det er politiet har fået det og vide du lyver ikk jeg god til regne til ud jeg har stadig flere penge end andre folk har som børn jeg den rigeste barn i verdenen ring til politiet når du får mit navn op i hovedet jeg kender dig godt jeg kan huske dig mit navn popper op i hovedet ligemeget. Vi ses

  3. Jeg prøver også at komme i gang med youtube og tjene penge men ja.. hvordan kommer man igang? Kan du ikke lave en video? Eller svare mig på om det fint nok hvis man bare har en PayPal konto og bliver youtube partner? Er meget nysgerrig..

Comments are closed.