Hvor meget er Pokémon kort værd? (gætter prisen på Pikachu kort og åbner pakke)

11 COMMENTS

 1. Kan du gætte hvilket Pikachu kort, der er mest værd? Og ret vildt man kan få et så dyrt kort fra en så billig pakke! Sørg for at se både første og anden del af serien med Alexander, så du kan lære mere om investering i Pokémon kort. Se andet afsnit her: https://youtu.be/PbMHUjuQkf0

 2. Super gode og informative videoer, og fedt du deler ud af dine erfaringer. Er selv ny i aktiemarkedet, og har et spørgsmål, jeg har investeret lidt i min månedsopsparing på nordnet og overvejer at skyde store summer (Næsten alle mine penge) ind på en gang på månedsopsparingen, for at de bare kan stå og vokse. Ville du anbefale at gøre det på denne måde, altså tror du nu er et godt tidspunkt til dette?

 3. Hej Daniel
  Jeg har en aktiesparekonto på Saxo, men efter Nordnet har offentliggjort, at de også vil gøre det muligt at have aktiesparekonto hos dem, har jeg overvejet dette, da jeg gerne vil købe ETF'er igennem månedsopsparingen, da de jo er lagerbeskattet uanset og jeg derfor gerne vil have den laveste lagerbeskatning, mens jeg slipper for købskurtagen på nordnets månedsopsparing fremfor saxo.
  Skal jeg sælge min Saxo aktiesparekonto tom og bede om at få den lukket inden årsskiftet for at kunne oprette en hos Nordnet, eller hvordan fungerer det, hvis jeg vil skifte udbyder af aktiesparekonto midt på året. Kan det lade sig gøre? Jeg tror ikke jeg er den eneste der overvejer at "flytte" sin aktiesparekonto til Nordnet efter deres offentliggørelse, og jeg ser flere uopklarede detaljer i den forbindelse, så det er måske et godt emne til en video, men ellers håber jeg, at du kan svare mig og fortæller, om jeg har forstået tingene korrekt

 4. Hej Daniel.
  Ku du måske svare mig på et spørgsmål. Jeg overvejer nemlig og investere i et flyselskab da kursen er lav, men jeg aner ik hvor det er smartest at investere. (Jeg er under 18 år gammel). Skulle jeg gøre det ved banken, Nordnet eller noget helt 3?

 5. Super fedt indhold. I starten da jeg så du begyndte med noget pokemon tænkte jeg lidt hvad fanden er der sket, men efter at have set episoderne er jeg vildt forbløffet og slet ikke tænkt over denne 'gren' for investering. Virkelig fedt lavet og godt content! Har du tænkt på at gå mere i dybden i alle disse samlinger såsom f.eks. yu-gi-oh- & digimon kort? Har ingen anelse om denne verden, men vil følge med så længe du dækker om den.

Comments are closed.