Investér i aktier med Nordnets App og lær om nøgletal!

22 COMMENTS

 1. Tak for endnu en god video og tillykke med hvor godt det går med TSLA! Har du lyst til at lave en video om hvorfor du tror så meget på TSLA ?

 2. Rigtig god video. Vil du ikke lave en lignede video hvor du gennemgår det samme med indeks fonde

 3. hvorfor har du appel prudukter, nu når du også har sagt at du spare og så sider du med en iponhe 10 som er det helet nye og en mac, ville det så ik give mening at købe et andet mærke eller? har du dog fået det gratis, altså jeg har igen gang nogle telefon og du har en ny iphone, woooow , aha, det var bare et spørsmål, jeg håber ik det lyder surt eller noget, for jeg nyder og se dine videoer

 4. Virkelig fedt at se din kanal er begyndt med at gro så hurtigt! Keep up the good work, vi unge mangler inspirerende figurer som dig Daniel! :))

 5. Hej Daniel kan du ikke lave en video om hvor du snakker lidt om din strategi når det gælder aktier vs at investere i et indeks. Hvad er din egen holdning til det og hvad siger de i forskningen, hvor det bedste afkast er at finde 😀 Det ville være spændende.

 6. Hej Daniel, fed video og gennemgang af nordnets app. Kunne også være fedt med en gennemgang af deres hjemmeside. Et hurtigt spørgsmål, jeg synes at have læst at nordnet opdateret deres app ift køb og sælge, når man så fx skulle købe aktier kunne man indtaste et beløb man vil handle for, fx Novo nordisk, så kunne man sige jeg vil handle for 2000 kr af Novo nordisk aktier, så vil deres app selv beregne hvor mange aktier man kan købe for? Ved du noget om det?

 7. Super video, vil se frem en video, hvor du går mere i dybden med nøgletal. Herunder om de er gode eller dårlige. Her tænker jeg især i forhold til investering i fonde.

 8. Fed video, jeg kunne også rigtig godt tænke mig en dybdegående video!:)
  Også gerne en video om hjemmesiden!

 9. har set en video på om car hacking på graham stephan's youtube kanal kan du måske også lave en video om det?

 10. Det kunne være rigtig fedt, hvis du kunne lave en video med en oversigt (matrix skema) hvor beskatning af henholdsvis gevinst og udbytte i en lang række lande bliver overskueliggjort. (måske de 10-20 mest handlede lande af danskere.
  noget ala det her
  Land – gevinst – udbytte
  Danmark – 27 % – 27 %
  Tyskland….
  Sverige…
  USA….

 11. Hej Daniel ved du om der er et sted i appen hvor man kan se ens udbytte historik altså hvor meget og hvornår man har fået udbytte.

 12. Først og fremmest en god video. Kan man se på Nordnets app om en fond eller aktie udbetaler udbytte? Og hvad er forskellen på en fond, indeksfond og etf?

 13. Hey. En ny video ide kunne være, at hver måned laver du en video som omhandler hvilke aktier, der evt kunne være gode at købe?

 14. Hvad hvis min saldo er i minus pga mine aktier er faldet lad os sige den er 500 i minus hvad så hvis jeg ligger 500 kr ind går den så bare i 0?

 15. Hej Daniel

  Det kunne være fedt, hvis du ville vise hvordan du betaler skat af din indtægt fra youtube. Betaler du som B-indkomst med det samme hver måned? Smækker du bare det samlede beløb i rubrik 15 på årsopgørelsen ved skatteårets afslutning eller noget helt tredje?
  Skattereglerne omkring youtube indtægt er ikke særlig godt oplyst, og det er derfor svært at finde ud af, hvad der er rigtigt.

 16. Dine videoer er virkelig gode Daniel. Mange tak for hjælpen! Vil du lave en video hvor du gennemgår nøgletal lidt mere i detaljer? Og måske fortælle om hvilke tal du selv ser mest på i forhold til når du skal investere. Personligt bliver jeg meget forvirret når jeg ser på regnskaber fra virksomhederne jeg muligvis ville være interesseret i at undersøge. Men hvilke tal der har reel betydning og hvilke man bare kan undlade at kigge på?

Comments are closed.