Investér IKKE i aktier… uden at have tænkt over din investeringsstrategi! (tak fordi i ser med)

29 COMMENTS

 1. Endnu en lærerig video! Har hørt du via danske bank, har fået dine investeringsforeninger/fonde til at geninvestere udbyttet tilbage i de samme foreninger/fonde, ved du om samme mulighed er tilgængelig via saxo banks aktiesparekonto, som jeg lige har oprettet forleden 🙂

 2. Hej Daniel. Jeg er ny på aktiemarkedet og har derfor fulgt dig i er stykke tid og kan kun sige at jeg har fået en masse viden ud fra dine videoer. Jeg har set at du både bruger danske bank og Nordnet, hvor du har dine aktier. Hvis du skulle vælge en af de platforme til at købe aktier eller lignende hvilken en ville du så anbefale til nye aktionærer?(er selv kunde ved danske bank):)

 3. Hej Daniel

  Tusind tak for dine gode videoer her på Youtube, og forsæt det gode arbejde!
  Jeg har et spørgsmål, som jeg håber du kan/vil svare på. Er der nogle gode bøger omkring aktier som du kan anbefale 🙂 ?

 4. kunne godt tænke mig en video på gode investore at følge, altså udover dig på de forskellige sociale medier 😉

 5. Husker stadigvæk budskaberne fra din video tydeligt! Men har helt glemt hvordan din videoer var på daværende tidspunkt :O Altså de gamle videoer er stadigvæk gode. Men shit hvor er der dog sket meget på relativt kort tid! Bedre redigering, bedre lyd, bedre billede, bedre lys, bedre retorik og overall en bedre struktur og vibe i dine videoer nu 🙂 Mega fedt at følge med på kanalen! Glæder mig til endnu mere fremtidigt content! 😀

 6. Investerer du både i investeringsfonde imens du har en månedsopsparing på Nordnet, eller investerer du i investeringsfondene via nordnets månedsopsparing eller hvordan?

 7. Tusind tusind tak for alle der ser med, skriver søde kommentarer og ikke mindst giver mine videoer et 'synes godt om'. Det støtter mig og min kanal enormt, giver mig et smil på læben og holder motivation oppe.

  I dag er som sagt et re-upload af en tidligere vigtig video, der ikke har fået særlig mange visninger og som svarer på flere af de oftets stillede spørgsmål, jeg får. Jeg følte, det var vigtigt at dele den igen, og måske jeg også laver en ny video på dette område. Jeg håber jeg de næste par dage kan finde tid og motivation til at komme tilbage til nogle flere fantastiske videoer. Tak for støtten og husk i altid kan se eller gense mine videoer i de playlister, jeg har organiseret på min kanal: https://www.youtube.com/c/DanielsPengetips/playlists?

 8. Hej Daniel, har lige færdiggjort uddannelse og er derfor startet fuldtidsjob. Har tænkt mig at begynde at investere et par tusind kroner hver måned, og tænker at bruge Nordnets månedsopsparing. Jeg kan dog godt forestille mig, at jeg ville komme til at skulle købe ejerbolig inden for de næste par år. Er der noget jeg skal overveje med en tidshorisont på 1-2-3 år vs uendelig? Tak for gode videoer 🙂

 9. Der slap du billigt, men det er der sikkert også andre der gør, efter at have (gen-)set den her video. Jeg ser frem til at se, hvad du nu finder på!

 10. Hej Daniel, har set dine videoer og nu skal jeg selv snart invitere på aktier. det skal jeg næste uge, glæder mig meget og det kun borgerne dine videoer. så tak, og blive ved med det gode arbejde.

 11. Hej Daniel, ville det være en god ide at invester i norwegian nu? Nu hvor aktien kun er på 1 norsk krone? Tak for alle de gode videoer

 12. Hej Daniel.Jeg har aktiesparkonto,men ikke nogle ETFer,og har kun aktier hvor du et tidligere indlæg sage at det ikke kan betale sig at have en aktiesparkonto hvis du ikke har ETFer.Synes du jeg skal droppe min aktiesparkonto.

 13. skal man god til matematik for at købe aktier? Da en af mine venner siger at hvis man er god til matematik så er man også god til aktier 🙂 Kan godt lide din videoer

 14. Hej Daniels. Jeg overvejer at bruge 80% af det rådighedsbeløb jeg har at bruge på aktier i passive indeks fonde og så 20% på højt risiko kortudsigtet aktier som kan få en mulig stor afkast! Min strategi er langtidsinvestering(10-15år), altså de 80% på langtidsinvestering men så de små løbende risiko enkelte aktier. – Hvad synes du om den strategi? 🙂

 15. Kan du komme med din mening/forventinger omkring din investering i Tesla efter aktiesplit (den nedgående kurs)

 16. Hej Daniel
  Jeg har et spørgsmål, som jeg i noget tid har undret mig over, men som jeg håber at du kan besvare for mig 🙂
  Når jeg kigger på indeksfonden "Danske Invest Danmark Indeks KL DKk d" på Morningstar.dk, så ser jeg en flot stigende graf for indeksfonden. Det gennemsnitlige årlige afkast over de sidste 5 år ligger på 10,52%. Men når jeg finder samme indeksfond på Nordnet, så ser jeg blot en graf der har en nedadgående tendens over de sidste 5 år. Her siger den at der er et gennemsnitligt årligt afkast over de sidste 5 år på -14,36%. Altså et negativt afkast. Jeg håber at du kan hjælpe mig ud af min forvirring og har et svar på hvorfor Morningstar og Nordnet viser noget forskelligt 🙂

 17. Hej Daniel.
  Jeg er glad for at jeg faldt over din kanal. Du serverer et uoverskueligt emne på en let fordøjelig måde. Jeg har siden 2017 bevæget mig rundt i investeringsuniverset, uden sådan rigtig for alvor at komme igang. Jeg troede først at daytrader var vejen, men den mængde tid det kræver passer ikke ind i mit liv. Mit udgangspunkt er langtids investering. Umiddelbart skal jeg ikke bruge pengene før om 25 år da jeg har min blivende faste ejendom. Jeg arbejder i håndværker branchen, og mit endelige mål er at kunne gå tidligere på pension. Er 36 år nu. Jeg har på nuværende tidspunkt 3-5000kr til investering nu, og om 1,5 år mellem 5-8000kr til investering. Om 10 år har jeg +10k til at investere. Jeg har et depot på Nordnet nu, og aktier i danske bank, og G4S. Depotet er på 20k. Jeg har svært ved at se hvilken vej som er mest fornuftig at gå. Har ikke så meget tjek på analyse af enkelt aktier, så tænker fonde. Men er en ask vejen ellermånedsopsparring vejen. Håber du vil give din subjektive vurdering på mit dilemma. Beklager et lidt langt indlæg.
  Håber på dit svar.
  Vh Mathias.

 18. Jeg arbejder på at finde ud af hvordan man konstruerer et stabilt Index Portefølje til passiv investering. Jeg kan det mest basale, men har ikke HHX vidnen til at vide hvilke ETF’ere man skal køre med, og jeg tænker også der løbende måske kommer ændringer? Har du en mening om Nord Invest, som du nævner i videoen. Har virkelig også overvejet bare at køre på en teknologi-etf

Comments are closed.