Investering af konfirmationspenge i aktier

41 COMMENTS

 1. Har lige været til konfirmation i weekenden, hvor jeg blev spurgt ind til det her emne. Og skal til en mere næste weekend. Tror der er mange konfirmander derude, som gerne vil igang tidligt 🙂

 2. Kan du lave videoer om investering i ejendomme? Ønsker at komme igang med at investere men er træt af at vente på (hvad jeg mener) det her overvuderet aktiemarked går ned. Står med 100k jeg gerne vil investere og selvom jeg er langsigtet investor nægter jeg at investere i aktier til disse priser

 3. Randis renter er noget jeg må se nærmere på 😉

  Anyways.. som du siger til sidst med vandreturen gennem helvede – det må mange af os kæmpe med. Og desværre er det en tur, som må tages flere gange i løbet af livet. Trælst terræn de har i helvede, og sommetider falder man på turen og slår sig. Der er det i orden at tage sig tid til at komme op på benene igen, om det så kræver en lille pause. Er selv langtidsledig ingeniør med forskellige personlige udfordringer ved siden af. Livet er langt, så mon ikke solen skinner igen en dag, og man kommer ud med mere fornyet styrke, læring fra den besværlige situation og med lyst til livet. 🙂

  Redigering: hvis nogen derude har problemer – så snak med nogen om det. Lad vær med at holde det for dig selv. Det kan ingen holde til i længden.

 4. Edit: Jeg siger at 0,5% af 1000 kr er 50 kr. Det er selvfølgelig 5 kr. Desuden er 0,15% af 1000 kr 1,5 kr og ikke 15 kroner.

  Har du eller planlægger du at investere dine konfirmationspenge?

  Husk at find din investeringsstrategi: https://youtu.be/EzmETMNBXvs

 5. Hej Daniel. Endnu en gang en super god og brugbar video. Ved du om man også kan sætte en Nordnet månedssparing som mindreårig?

 6. Hvor ville jeg dog bare ønske at din kanal eksisterede, da jeg var 14 år… Men det glæder mig helt vildt, at andre unge mennesker kan få glæden af dine videoer i de tidlige år af deres ungdom. Virkelig god video Daniel! Det gør mig super glad når en ung fyr som dig formår at finde en interesse hvor igennem det er muligt at hjælpe en masse mennesker. Du er bestemt et forbillede for rigtig mange, men specielt for de helt unge der går voksenlivet i møde og skal lære at tage ansvar og fornuftige beslutninger. Det fede er, at du ikke diktere hvordan andre skal leve, men at du med glæde og engagement deler din viden og erfaringer, så man som seer lærer omkring de muligheder man har for at frigøre sig som menneske. Det er rigtig svært at tage gode beslutninger, hvis ikke man har et overblik… Og dette overblik synes jeg, at du er ekstremt god til at formidle. Hold gnisten tændt og fortsæt det du har gang i Daniel – folk er vilde med det, og der kommer kun flere til. Sørg for at sætte lidt tid af til at kigge dig selv i spejlet og klappe dig selv på skulderen for det du har opnået indtil nu 🙂

 7. Kan du ikke smide nogle 'fraklip' ind i slutningen af dine videoer, ligesom den ene lidt ældre video du har? Det er simpelthen så sjovt nogle gange.
  Tak for alt dit engagement. Har nu set samtlige videoer på din store playliste her, og skal i gang med resten af din kanal. Du er en sand inspiration

 8. Hvis nu man f.eks har købt lidt index fonde gennem nordnet.dk et stykke tid. Og det utænkelige sker, at Nordnet lukker og slukker. Hvad så med ens aktiver ? Hvordan står man stillet der ?

 9. 50kr af 1000kr er 5% hvilket vil sige at dine aktier kun stiger 2% første år og ikke 6,5% pas på med at vildlede folk det samme da du sagde 380% hvor det egentlig kun er 280% profit men ellers god video

 10. Hej Daniel. Jeg har et lille spørgsmål. Hvis jeg nu investere i "indeks fonde", er der så andre skatteregler, end for enkel aktier? Super gode videoer du laver 🙂

 11. Fed video endnu en gang! Har dog et spørgsmål, på trods af at du ikke tilbyder rådgivning.

  Jeg har en større sum penge stående på en opsparingskonto i banken, som jeg sammen med min faste indtægter, godt kunne tænke mig at investere. Ville det være klogest at sætte alle pengene fra banken ind på en gang, eller smide løbende ind på Nordnets månedsopsparing?
  Det skal lige siges at jeg ingen intentioner har, om at bruge de penge i den nærmeste fremtid (altså 7+ år)

 12. Det kunne være mega fedt hvis du lavede en video om crowdlending. Om hvordan det fungere og hvordan du anbefaler man investere og alt det der. Det kunne være fedt fordi jeg overvejer at investere i det men ville gerne have lidt mere viden 🙂

 13. Jeg er 15 år og lige blevet konfirmeret. Er inde i aktien Hyliion og er pt oppe 52% bare i den aktie. Mega fedt med optur men er også klar over det kommer til at gå den anden vej på.

 14. Prisoversigten var vidst ikke helt opdateret. Sidste jeg så havde Saxobank ændret minimumskurtage til 1 kr og fjernet minimumshandlen på 1000 kr. Blot en mindre detalje, men alligevel.

 15. Hej Daniel.
  Tusind tak for dine rigtige gode videoer.
  Hvor kan man finde det program, du bruger til at beregne renters rente?
  Venlig hilsen
  Kim

 16. Jeg drak desværre ALLE mine konfirmationspenge op, så nu har jeg sagt til mine forældre at jeg vil nonfirmeres så jeg kan få en ny fest.
  De penge jeg får til min nonfirmation vil jeg investere i OW Bunker og IT Factory og så skummer jeg fløden om 5 år. Super god video

 17. Hej Daniel. Kan du ikke prøve at vise, hvordan du indbetaler skat af de youtube-penge du tjener, og hvor meget du indbetaler til skat?

 18. Hej Daniel, et hurtigt spørgsmål herfra..
  Hvis man står som ny og skal igang med at investere, og man godt kunne tænke sige at sprede sine penge på F.eks to forkellige fonde. Ville du så anbefale at gøre det igennem en månedsopsparing på nordnet, eller ville du købe dig ind i fondene enkelt vis? og hvad er forskellen?

 19. Mega fede videoer! Nok lidt off topic! Nordnets aftalevilkårs dokument man skal skrive under på er virkelig langt.. står der noget vigtigt, der gør det vigtigt at læse hele dokumentet, eller er det en standardform?

 20. Hej Daniel. Kan man sælge de indeks aktier man har i sin månesopsparing på Nordnet? Hvis man engang skal købe et eller andet. Såsom hus.

 21. Nemmeste måde at få sine aktier spredt ud på uden selv at skulle vælge hver enkel? Og er der en tommelfingerregel til hvor mange forskellige aktier man skal ha?

 22. Hej Daniel, jeg har begyndt at følge rigtig meget med i dine videoer og syntes investering er meget spændene. jeg er 16 år og har lige ansøgt om at få en mindreårige konto. jeg har brug for et råd, Sidder lige pt med cirka 35.000 på min konto, jeg har tænkt mig at bruge månedsopsparingen og investere i nogle fonde. Hvad ville du anbefale jeg skulle gøre? // Hvormange af mine penge er en god ide at smide i aktier?
  God dag 🙂

 23. SPØRGSMÅL: Kan man ikke bare investere en betydelig andel af sine totale investeringer i fysisk guld?
  Fysisk guld har gennemsnitligt givet 20% afkast om året, de sidste 20 år. Så kan man jo i princippet bare læne sig godt tilbage, og bruge sin tid på alt muligt andet produktivt- end at holde øje med gambling aktiemarkedet- eller er det bare mig?

 24. super fed video
  Mine første aktier var sparinvest index global og c25 index og fuldstændig enig med det du siger.

 25. Mega fed video igen igen. Jeg har set en masse videoer af youtubere fra USA, der snakker om en såkaldt IRA. Som skulle være en pensionsopsparing med gode renter, dog vidst nok med et begrænset beløb du kan sætte ind (hvis jeg har forstået korrekt). Er det muligt at gøre i Danmark, eller eventuelt en anden måde at gøre det.

 26. Jeg har valgt at investere 10k på aktier da jeg har fået 25 k så hvis min aktier falder meget har jeg godt i overskud.

Comments are closed.