Jeg blev snydt for 3500 kr… Mine 5 værste køb som ung – og hvad du kan lære fra dem!

14 COMMENTS

 1. Mit dummeste køb var Ipad 1 som jeg gav 4500 kroner for dengang tilbage i 2010 tror jeg. Dårligt køb men nøj jeg har brugt den meget.

 2. Hvad har du brugt at dumme penge?

  Se desuden mit bud på de 6 bedste investeringer: https://youtu.be/XWaQZZ7LbaQ

 3. Jeg kender en, der har købt en masse Belvedere og så smadret dem med et baseball-bat. Tæller det som dumt?

 4. 8:30 så kan jeg godt forstå du fik det dårligt af at have brugt for mange penge haha. God video by the way, kender godt nogle af tingene fra jeg selv var yngre.

 5. Hej Daniel kunne du ik tænke dig at lave en video om dine udbytte aktier og hvilken du ville anbefale da jeg snart bliver 18 og godt kunne tænke mig selv at invester i nogle?

 6. Jeg kender alt for godt til, med at bruge "dumme penge" Lotto 5000 vundet, børne opsparing 15000, Nye top mobiler fra Huawei, OnePlus 7T pro, mv har også lige haft købt en Nintendo Switch, men nået at returnere den, da jeg ikke brugte den som forventet. Så de penge er sat til side nu til opsparing. – Elsker dine videoere!

 7. På en måde skal aktier behandles lige som resten af livet….. Kig dig tilbage for at lære, men lad være med at hænge i fortrydelse. Lad det gå. Vi gør hvad vi gør, når vi gør det, efter bedste evne. Tak liv/erfaring, jeg glædes over at jeg var der og levede det….. Jeg ved ikke om jeg giver mening,- men jeg prøver at sige erfaring er godt, fortrydelse er spildt mælk. 🙂

 8. Det dummeste jeg har brugt penge på er… cigaretter. Røg fra jeg var 17 til jeg var 27 (er 30 i dag). Har lige regnet lidt på det: Røg cirka en pakke om dagen, så lad os sige omkring 1000 kr om måneden. Det er 120.000 kr på 10 år. Havde jeg i stedet investeret de 1000 hver måned ville jeg have haft 165.797 kr i dag (med 7% afkast om året).

  Men som du selv siger; sket er sket. De 73.000 smøger har nok påvirket min forventelige levealder negativt. men det lykkedes mig at stoppe, så det er bedre end hvis jeg var fortsat (og billigere).

Comments are closed.