Jeg gennemgik mine udgifter for juli, og dette var resultatet..

21 COMMENTS

 1. Bruger selv appen Lommebudget. Så taster man selv alt ind, og man får meget dårligere samvittighed ved tanken om at bruge penge 😉

 2. Hej Daniel fed video, lige et hurtigt spørgsmål herfra:)
  Hvad er det der afgøre afkastet af en aktie på selv dagen?
  Har nogen aktier i en fond, der stod til plus 1,2 idag, men stadig havde et negativt afkast. Hvordan kan det være? 🙂

 3. Godt video! 🙂 Jeg har virkelig også tit været træt af at overførsler ses som udgifter. Nordnet gør det endda også.

 4. God video! Du sagde i en af dine andre videoer, at du ville rydde lidt op i din portefølge, og anvende sin ASK lidt mere. Er dette sket, og hvis ja, kan vi så ikke få en opdatering på din portefølge i en video? Altså, hvis det er det samme som før, så behøver du selvfølgelig ikke at lave en. 🙂

 5. Videon er liket! Er sikker på, at youtube bliver en rigtig god forretning for dig indenfor 1 års tid. Også bedre en et hvilket som helst "almindelig" job. 🙂

  Jeg har selv faste udgifter for 12.000 kr om måneden med bolig til ca. 3.2 mio og lille bil (det er min andel – min kæreste har faste udgifter for 9000 kr). Så tænker det er et ret normalt beløb du har. Du er dog ekstremt dygtig på madkontoen – det er meget billigt. Min kæreste og jeg bruger til sammen ca. 6.000 kr om måneden på mad til sammenligning (ikke fordi vi ikke tænker over det, vi er bare meget til økologi og det er desværre ikke helt billigt)

 6. hvad helvede?!? 'jeg tog et lån for min mor så jeg både kunne invistere og købe et hus. HVORDAN helvede gik hun med til den? og hvordan kan du have et lån i banken som youtuber? Du skal jo have et rådighedsbeløb.
  Måske lave en video omkring dine lån, og hvordan du betaler af på dem. Jeg vil nemlig gerne selv købe et hus, men de beregninger jeg har lavet, resultere aldrig i, at jeg kan sige op og 'bare' tag et lån hos min mor som dig…..:)

 7. Hvis du giver mange fødselsdagsgaver+blomster +bryllupsgaver+julegaver så kan det faktisk hurtigt løbe op – prøv at regne det ud. Det er ihvertfald en fast udgift i vores budget.

 8. Hvis du vil se videoen, hvor jeg gennemgår mit budget, så kan du se den her: https://www.youtube.com/watch?v=Qj2J4NpaPvw&t

  Hvad ligger dit budget på?

 9. Er jeg den eneste som undrer sig over hvordan du kun kan bruge 620kr-, på mad om måneden?
  50kr-, om dagen på en gennemsnitlig måned på 30,42 dage så bruger man 1521kr-,

  Har selv valgt at sige et godt lønnet job op for at uddanne mig til ingeniør og skal nu gå fra et højere budget til en SU imens jeg investerer. Synes jeg er den eneste som undrer mig over det, så hvad er folks mad budget på? Jeg er en tynd lille satan, så det giver ikke så meget mening hvis jeg lever sparsommeligt, men stadig bruger over 100% mere end Daniel.

 10. Hej Daniel. Hvilken ingeniøreuddanelse giver adgang til den højeste løn efter jeg bliver nyuddanet?

 11. Sorry men synes sådan lidt hele ideen omkring det her med at være økonomisk ansvarlig og hele ideen omkring at have "opbygget" sin formue og sparet til at kunne bo i et hus osv lidt falder til jorden når man bare kan låne af mor…. 🙂 Måske bare mig..

 12. Hej Daniel. Ved Nordnet kan man lån på 10% af sine aktier. Med sine aktier som sikkerhed. Til 1% i rente. Så man kan bruge de 10% til at gen investere. Er det noget du har overvejet? Og er det noget du evnt. Vil lave en video om?

 13. Hey,

  Generelt købe like for dit arbejde med din kanal!
  Dog har jeg lige en kommentar til videotitlen…..
  Personligt synes jeg, du burde holde dig væk fra sådan nogle engelskinspirerede-titler; i did this, and this happened. For mig – selv om jeg stoler på din viden og erfaring, – mister videoen oprigtighed, kvalitet og troværdighed.

  Det kan selvfølgelig være, at det bare er mig. Men synes lige jeg vil sige det. 🙂

 14. Daniel, Tak for dine mange rigtig gode videoer! Dog er jeg en smule bekymret for både mine og dine penge angående dette spørgsmål:
  Hvilket syn har du på "The greatest economic crash in history estimated late 2020"?
  se evt. en video om det her:
  https://www.youtube.com/watch?v=u8u_J1JJvH4
  Jeg er selv blevet en smule skræmt og jeg overvejer at tale alle mine aktier af markedet.
  Jeg er åben over for en kommentar eller for en video hvor du adresserer dette?

Comments are closed.