Jeg tjente 52.517 kr på YouTube på 5 måneder // Se mine YouTube Analytics og reklameindtægt

27 COMMENTS

 1. Følg dit hjerte og pengene følger efter.

  Se mine andre videoer om at gro på YouTube og hvordan du tjener penge og kan optimere din indtjening her: https://www.youtube.com/playlist?list=PL0OFowU14YL0ldboXQKdlB_hwhzMVs5Nh

 2. Virkelig imponerende Daniel. Overraskende at se hvilke videoer du har tjent mest på!

 3. Har du overvejet at oprette en engelsk kanal ved siden af? Det må da give en meget bredere målgruppe 🙂

 4. Det er så vildt, hvor effektivt DRs indslag var haha. 2k subs på én dag er over halvdelen af HELE min kanal på én dag haha.
  Spændende at se, hvornår du rammer ingeniørlønnen 🙂 Bare fortsæt derudaf!

 5. En ting er hvor meget du tjener på youtube, men staten vil jo unægteligt også have sin del af kagen. Hvor meget betaler du i skat af indtægterne? Hvad tillader du dig at trække fra? Pc, lys, mikrofon, kamera osv

 6. Det fedt og se at du har fået success, Fedt og følge på din rejse mod FIRE, går også selv efter FIRE. Så tak for det

 7. Skal man som youtuber ikke passe på med at skrive hvor meget man tjener på det? Jeg mener at YouTube har en politik om det.

 8. som altid super spændende at følge med! Jeg elsker selv at nørde analystics. Din cpm er for vild :D!

 9. Jeg elsker dine videoer. Kan du eventuelt lave en analyse af nord investments som jo er relativt nyt og har nogle gode prognoser.

 10. det ikke helt sådan det virker i praktisk da virksomhederne betaler forskeligt for reklamerne i forskelige måneder. du vil nok se en meget høj stigning i indtjening op til jul, men så i januar vil der være et stort fald, men derefter vil den så langsomt stige igen. Ellers så har du ret i at du burde få en eksponentiel indtjening, men det vil være bedre at sammenligne fx november 2020 og november 2021 for at få en bedre visning af indtjening stigningen, da reklamer højtider er taget i forbehold.
  Ellers super god video 🙂

 11. Du er så pisse sej! Hvis vi ser bort fra de danske Youtubere der laver engelsk content, så tror jeg lynhurtigt du bliver Danmarks bedst betale Youtuber, især med den høje CPM!

 12. Du skal også tage sponsorater og merch salg med i udregningen. Du kan sagtens komme op på noget lignende de 40000kr.

Comments are closed.