Lav din egen WordPress hjemmeside på 10 min (inkl. rabatkode)

16 COMMENTS

 1. Hej Tue!
  Hvis man henter en andet tema, eller mæsker køber et, skal der så kodning til for at ændre i teamet, eller fungerer det ligesom wix.com og/eller shopify? 🙂

 2. Hej Tue! 

  Hvis man ikke har CVR nummer og vælger at oprette sin hjemmeside som privatperson, har man så mulighed for at ændre det senere? 

 3. Hej Tue. Du gør det skide godt i dine videoer.
  To ting: 1; WordPress hjemmesiden du anbefaler – fungerer det bedst til blogs? Jeg skal lave en super simpel hjemmeside uden for meget der forstyrrer øjnene. Er det også muligt?
  2; Din rabatkode giver ingen rabat. Jeg har forsøgt at indtaste oplysningerne til oprettelse, både med og uden. Prisen er den samme 🙁
  Mvh Christian

 4. heej Tue! kan jeg sælge sko og jakker på sådan en hjemme side, altså kan man gøre det til et kæmpe E shop af tøj?

 5. Hej Tue. Mega fed video, og den er til super god hjælp 🙂 Jeg har lige et spørgsmål: Når jeg skal betale min hjemmeside (Altså når den er løbet ud) Får jeg så en bedsked hvor der står at din hjemmeside er ved at løbe ud, og får man så et link hvor man kommer ind der hvor man skal betale? Eller sådan noget.

  //Tubbe

 6. Hej jeg er 10 år gammel jeg elsker dine videoer men forstår det ikke helt.kan fu ikke lave det børnevenligt

 7. Så man kan starte siden som privatperson, og så ændre det, hvis man ender som momsregistreret?

 8. hej tuejeg er 12 år gammel og har en drøm om at starte min egen webshop. jeg har fået meget inspiration af dig indtil nu. mit spørgsmål er: når man modtager en ordrer bekræftelse kan du så have en aftale med dem som laver produktet at de modtager ordrer bekræftelsen og at de så sender produktet direkte fra fabrikken til ham/hende som har bestilt det. hvis det kan lade sig gøre skal man nemlig kun oprette en hjemmeside og få en aftale med producenten. jeg ved godt jeg ikke lyder som en 12 årig men det er altså fordi jeg har læst rimeligt meget om det. du er meget velkommen til at kontakte mig på mads.h@outlook.dk.mange tak

 9. Jeg har et domæne, på en DNS konto hos Unoeuro. Hvis du stadig er affiliate, kunne det være jeg skulle benytte lejligheden til at komme i gange med den hjemmeside. 🙂

 10. Det fint, men du skal viser os hvordan kan man laver en webshop ellar en landing page, nogen kan køber en domain navn og opret in konto til unoeuro

Comments are closed.