Mine 5 bedste råd til god privatøkonomi (få flere penge og varig rigdom)

19 COMMENTS

 1. Såfremt du har faste indtægter, og blot har brug for en buffer, så er en kassekredit et alternativ til at holde kontanter. Altså I stedet for altid at have en masse penge stående til _hvis nu_, så kan de være ude i marken, og så låner du kortsigtet gennem en kassekredit, hvis behovet en sjælden gang skulle opstå. Her snakker jeg udelukkende, hvis du ved pengene kommer ind kort efter til at dække lånet — jeg snakker naturligvis ikke at leve over evne for lånte midler.

 2. Har jeg glemt nogle tips? Skriv dem her! Se desuden mange flere Pengetips i playlisten ➡️ https://youtube.com/playlist?list=PL0OFowU14YL3KEgS8ZydfvBWRVmUBU1EO

 3. kunne godt tænke mig at høre din mening om denne fond (BGF Next Generation Technology A2) da jeg selv overvejer at investere i den (:

 4. Jeg begyndte for noget tid siden, hver gang jeg så noget noget jeg virkelig har lyst til at købe, der koster over 200 kroner, at kigge på den, og vente minimum en dag, hvor jeg reflektere over hvorfor jeg skulle købe det.
  Det har resulteret i at mange gange er tingen slet ikke købt, da jeg åbenbart ikke havde så meget brug for den, som jeg i det fristede øjeblik havde.
  Nogen ting tænker jeg så stadig over, men er helt okay med at vente til prisen er i et leje jeg kan/ Vil betale.

 5. Fed video Daniel 🙂
  Jeg har lige et spørgsmål angående Nordnets måned opsparing. Vil du mene det ville være bedst at starte ud med et højt beløb (eksempelvis 50k), og så 500 kr pr måned, eller gøre brug af DCA og så starte lavt med et højere månedligt indskud. For at trappe stille ind i markedet, hvis vi nu er på toppen? 🙂

 6. Har fået skåret min madbudget fra ca. 4000.- pr. md. til 1800.- pr. md. over de seneste 3 år. Det tog mig næsten 10 år at nå den først million, men "kun" et år om at nå de næste to. Selvom jeg er ikke en begynder længere, er det stadig rart at få genopfrisket de fundamentale principper. Kanon video 🙂

 7. Overblik og Livsstilsinflation er nok det jeg har sparet mest penge på, følte fx et vist social pres af at skulle have en (god) bil, men jeg brugte den næsten aldrig, og da jeg solgte den var der mange der undrede sig, men jeg lever meget fint uden den. Den kostede mig 3000+ kr om mdr.

 8. Spot in Daniel, eneste kommentar er at jeg tror mange udover at fjerne udgifter de ikke bruger også godt kunne spare meget ved at kigge på de faste. FX dyr tlf/internet regning, forsikringer, a kasse osv.

 9. Er det en gammel video eller fandt du en måde at beholde huset på? Håber det går godt uanset 🙂

 10. Hej Daniel, jeg er super vild med dine videoer! Jeg har lige et spørgsmål, som jeg håber er okay at stille her. Jeg har valutakonti i DKK, USD og EUR, men på den i DKK står der -0,24 ved påløbne renter. Jeg har set dine videoer ang. valutakonti og veksling, men kan ikke lige umiddelbart finde svar. Ved du hvorfor der står -0,24 ved påløbne renter? Det skal lige siges, at den er steget løbende over denne måned med. ca. 0,03 pr. gang

 11. Hej Daniel. Kunne du nogensinde finde på at bruge penge på en hund? Min kæreste vil gerne have hund, men jeg ved bare der er vanvittigt mange omkostninger med en hund, specielt uforusete.

Comments are closed.