Mine erfaringer med AirBnB – Rejs gratis og tjen penge på udlejning af din bolig (skattefrit)!

19 COMMENTS

 1. Har du overvejet at leje ud på AirBnB? Vi har tjent godt og været glade for det.

  Du kan også tage det skridtet videre med house hacking: https://www.youtube.com/watch?v=9qFks7FNeFw&t

 2. Godt at høre om dine egne positive erfaringer. Det som nok kan holde mig tilbage er netop, at have en fremmed person inde i ens bolig. Jeg har godt hørt om rigtig dårlige oplevelser fra bekendte i forbindelse med fremleje af lejeboliger, hvor gæsten har ødelagt ting og stukket af med f.eks. smykker mm. Og ikke mindst tanken om at man kommer hjem til sin bolig efter noget tid, som var man en af de 3 bjørne fra eventyret om Guldlok, og se tydelige tegn på, at der har været en anden.

 3. Ideen er god, jeg tror det der holder 99% fra det er risikoen for at den bliver brugt itl hashbule, prositution eller bare raseret af nogle som holder en sindsyg fest i den:

  https://nyheder.tv2.dk/samfund/2020-07-15-fik-raseret-sin-lejlighed-under-airbnb-udlejning-jeg-mister-tilliden-til-vores

  https://ekstrabladet.dk/ferie/airbnb-lejlighed-brugt-som-hashbule-soegte-erstatning-men-blev-truet/7478800

  Her er bare to eksempler, det megen kamp at få det hele genoprettet. Og kan se AirBnB gør meget for at undgå at skulle betale garantien. Måske hvis man boede i noget mindre værdifuldt (fx min gamle bolig på Nørrebro), så ville man ikke blive så ked af det som ens rigtige hus.

 4. Hvis man har et sommerhus og ønsker at udleje det, samt man bor i en lejebolig, ville jeg så kunne udleje via AirBnB med den metode som du anbefaler?

 5. Hej Daniel, du siger tit i dine videoer, at pengene skal arbejde for én, jeg vil da prøve dit forsøg er det nordnets fonde der er gode til den slags? der er jo ihvertfald stor spredning i?
  er det ikke rigtig forstået?

 6. Sidder lige og klipper en video, men skal helt sikkert se den her efter 🙂 Har som sagt aldrig selv prøvet det, men det skal da overvejes næste gang vi rejser!

 7. Jeg vil rigtig gerne se mere om det du sagde til sidst, lyder spændende og rigtig god video I øvrigt, KÆMPE LIKE HER FRA

 8. Har overvejet det i et stykke tid. Men tanken om at andre fremede skal ind i mit private hjem har altid stoppet ideen.
  Hvad gør du for at forbedre til gæster? Noget du gemmer væk inden?

 9. Hvorfor stiger Tesla så voldsomt? Overvejede at købe dem ved 1000$ så fortryder det lidt nu, da jeg ikke troede de fortsat ville stige

 10. Jeg har selv udlejet med Airbnb i længere tid og kan godt sige lige nu er det ikke en særlig god forretning. Men det skal ihvertfald ikke stoppe dig for at prøve.

 11. Hej Daniel, fed video!
  Jeg overvejer selv at leje min 3-værelses ud på Nørrebro efter at have set din video når jeg besøger familie i weekender eller er på forretningsrejser. Er det et problem at man ikke er i byen når gæsterne er på besøg?

 12. Hej Daniel. hvad siger du til investeringer i vin ? har du nogen erfaringer med det ? afkast skulle være højre end på aktier ?

 13. Jeg kunne godt tænke mig, at se en video om de skatteregler der er i forbindelse med udlejning generelt, da jeg pt. overejer at købe et hus/ejerlejlighed til netop det formål

 14. Hej Daniel. Tak for alle dine geniale videoer 🙂 Jeg synes de er utroligt lærerige og inspirerende.
  Ved du om der er nogen begrænsning for, hvor mange dage om året, man må udleje værelser i sit hjem, via Airbnb? Altså hvor man selv bor i resten af boligen, samtidig med Airbnb gæsterne. Jeg er i tvivl om de 70 dage pr år, kun gælder hvis det er hele boligen som udlejes til gæster. På forhånd tak for hjælpen 🙂

Comments are closed.