Økonomisk uafhængig med 3.000.000 kr som 30-årig // Aktieinvestering og budget med Pengepugeren

30 COMMENTS

 1. Wow. Er du interesseret i aktier, passiv indtægt, budgetlægning, økonomisk frihed eller pension? Så se med i dagens video der er proppet med indhold og en masse ekstra forklaringer, historier og reaktioner på en redigeret udgave af en samtale, jeg havde med Pengepugeren!

 2. Hvor gammel er du nu og hvor mange penge har du indtil videre sparet op af de 3 mio. der er dit nuværende mål?

 3. Vil du lave en video om reit? Ved ikke om du har nogen eller ikke. Det kunne være fedt at få dit syn på reit.

 4. Hej, kan du svarer mig på om det er normalt at når man køber udenlandske aktier at det koster ca 500 kr i købsomkostninger/kurtage, hvilket det gør på den platform jeg handler aktier.

 5. Hvordan vil din situation se ud, hvis din kæreste og dig gik fra hinanden ud fra et økonomisk perspekiv. Det er de fleste som bliver presset økonomisk ned, grundet nogle hårde skilsmisser. Det er et problem som mange mennesker undervurdere. Jeg går udfra at din kæreste og dig har købt boligen sammen og er derfor nysgerrig af hvad dette kunne have af betyning. Jeg ved at det er et hårdt spørgmål og emne. Men har du gjort dig nogle tanker?
  Ellers fantastisk video og kanal generalt! Jeg er kæmpe fan.

 6. Det er godt nok et lidt privat spørgsmål, men har dig og din kæreste overvejet, om I gerne vil have børn…og i så fald, har du så tænkt på, hvordan hele din strategi så måske vil komme til at se ud? Både ift. om I så vil skulle bo et andet sted, have bil og at der generelt kommer flere udgifter.

 7. Super god video som altid!
  Nu hvor at du er gået fuldtid på YouTube, kan vi så forvente at der måske presses 3-4 videoer ud om ugen fremfor de 2 om ugen du smider op nu? – jeg ved at du ikke ville svare på det i podcasten, men nu er jeg nysggerig 😛

 8. Fortryder du at have brugt 5 år på at uddanne dig til civilingeniør? Jeg er selv ved at uddanne mig til ingeniør.

 9. Hej Daniel. Hvad føler du, at du har fået ud af at gå 5 år på universitetet nu, hvor du ikke har tænkt dig at arbejde almindeligt i de kommende år? Hilsen en, som selv er uddannet civilingeniør fra AAU.

 10. Jeg blev personlig træt af du afbrudte så meget i starten med dit "nutidige-jeg. Men rigtig fint indhold.

 11. Se da og få smidt nogle reklamer på dine videoer! Økonomi og finansierings yt-kanaler er faktisk noget af det der bliver betalt bedst her på youtube. CPM'en er utrolig høj!

 12. Jeg håber du laver en video omkring pension, og hvad dine tanker er for og imod det..
  selv om jeg er ny i gamet, er mit mål økonomisk uafhængig som 55 årige MEN er så meget i tvivl om det er en god ide at have en pension, når man satser på økonomisk uafhængighed,

 13. Super video!! Jeg tænkte på om du kunne lave en video hvor du taler lidt om udlejnings loven, sådan med hvor meget man må tage for sine væresler og hvad bedtydning det har hvornår huset er bygget osv.? Syntes det virker som en jungle når jeg kigger på forskellige sider. Igen 1000 Tak for videoen:)

 14. hej Daniels jeg ønsker at gå sammen vej som dig men skal nok bruge meget hjælp til at investeret i aktier da jeg ikke har prøvet det før har nok bro få hjælp til det PS har du skype

Comments are closed.