PAS PÅ! Nordnets nye indeksfonde med GRATIS kurtage og lave omkostninger, MEN de koster dyrt i SKAT

29 COMMENTS

 1. Så kom din video også, super godt! 🙂 Nu er der helt sikkert endnu flere, der bliver opmærksomme på de her ting. Min kanal når slet ikke ligeså langt ud som din 🙂

 2. Hvis man har ETF'er på ens aktiesparekonto, bliver ens værdipapir så lagerbeskattet kun en gang, eller bliver de det to gange? Du siger at det er godt at have ETF på ens aktiesparekonto, er det derfor eller kan du uddybe? 🙂

 3. du sagde i en af din videoer at det var en god ide at at få en aktie-depot når du skulle invester er det kun hvis man invester over danske bank?

 4. Hej Daniel jeg har nu prøvet at lave en månedes opsparing på Nordnet men den skriver først afvist og så slettet selv om jeg har nok penge på Nordnet kontoen. Hvad skal jeg da gøre?

 5. Hej Daniel, super god og informativ video, havde egentlig haft nogle af de samme tanker som dig omkring nordnets nye fonde. Selv investere jeg i nogle af Sparinvest index fonde via månedsopsparingen. Der er dog nogle ting jeg har tænkt lidt over, 1. Hvordan sikre man sig at fonden rent faktisk ejer de underliggende aktier kan de på nogen måde snyde? 2. Hvad sker der hvis forvalteren går konkurs? 3. Kan de ophæve fonden så jeg derved risikere at få mine penge ud på et dårligt tidspunkt eller vil den eksistere i de næste 40år som jeg tænker at blive i den? Tænker måske der kunne laves en video der forklare lidt i dybden hvordan en indexfond er skruet sammen og hvilke risiko der er ved en fond vs aktier.

  Vh Thomas

 6. Hej Daniel. Er det 100% gratis at tilmelde som kunde hos nordnet. Man skriver jo under på en aftale. Den er så lang så jeg droppede at skrive under. Fik ikke læst betingelserne

 7. Hvilke s&p 500 indeksfonde er realiseringsbeskattet og har mulighed for at handles i Danmark?

 8. Hej Daniel
  Super god video som altid! Hvad er din mening om Tesla aktien som bliver omtalt meget i medierne lige nu? Skal man holde sig fra den nu hvor den er steget så meget, eller tror du fortsat på at den vil stige yderligere? En video på emnet kunne evt. være kanon!

 9. Er for nyligt stødt på din kanal i håb om at blive klogere på investering, og har snart set alle dine videoer siden 🙂 elsker energien og formidlingen!

  Inden jeg selv investere hele pengepungen er jeg dog i tvivl om det er et dårligt tidspunkt at investere nu (langsigtet), da markedet nu næsten ikke kunne blive mere usikkert. Burde man vente en måned eller to?

 10. De nye indeksfonde lugter lidt af de "varm luft/lidt for kreative"-investeringsløsninger bankerne også havde før finanskrisen. Jeg foreslår altid køb af ETF'er i mine investeringsvideoer og det vil jeg også gøre fremover! Tak for den meget informative video 🙂

 11. Jeg er heller ikke just imponeret over Nordnets nye produkt, da jeg har meget dårlige erfaringer med deres andre produkter, specifikt deres Smart 15 DKK Acc. Det er den eneste af mine investeringer der stadig ligger omkring de -22% efter Covid-19, hvilket er forvirrende og frustrerende… Jeg har lært lektien og holder mig fra syntetiske produkter

 12. Hej Daniel
  Betaler de invisteringsfonde du har i din månedopsparing udbytte, hvis ja, hvor meget og hvor ofte?
  Mvh Frederik

 13. Hvilken hjemmeside vil du anbefale, hvis man leder efter en god e-bog (Gratis) der omhandler investering?

 14. Hej Daniel,
  Super video.
  Du nævner dog ikke noget om vekselgebyrer ved køb af ETFer (0.5% spread uden valutakonto eller 0.15% spread med valutakonto hos Nordnet).
  Jeg bruger udelukkende Nordnets global indeksfond til min datters depot, men ellers holder jeg mig også væk fra dem.

 15. Hej Daniel, jeg har gået med tænker over om du kan lave en liste/anbefaling af investing simulator/apps til unge som gerne ville have lidt erfaring inde vi kommer ud på det rigtig market.

 16. God video 🙂 Kender du til nogle passive ETF'er eller indeksfonde som følger hang seng indekset?

 17. Hvad er forskellen på en ETF som er beskattet som aktieindkomst og kapitalindkomst? Fordele og ulemper?

  På forhånd tak!

 18. Ville ønske de havde brugt deres interne resourcer på at lancere ASK'en i stedet for dette produkt som ingen har bedt om.

 19. Gode video, Som en langsigtet investor ville jeg ikke sætte mine Penge i de indeksfonde. På grund af at lagerbeskatning har en stor effekt på renters rente

 20. Hej Daniel
  Super god og informativ video! Jeg nyder og se med på din kanel.
  Jeg har dog et spørgsmål: Jeg er 15 år gammel og er startet med at investere, jeg investere via. min egen bank, fordi jeg syntes det var den smarteste måde og starte på. Jeg har tænkt mig og starte med danske aktier/ETF’er, da det er billigst. Mit spørgsmål er, hvilken form for aktier vil du anbefale mig? Skal jeg investere i enkelaktier, som fx dem i C25, eller skal jeg investere i danske ETF’er?

  Vh Carl-Aksel

 21. Hej Daniel. Jeg rettede henvendelse til Danske bank for at spørge om, hvorfor man ikke kan handle “Danske Invest Teknologi Indeks KL” og “Danske Invest Bioteknologi Indeks KL” på fx Saxo og Nordnet. En del af svaret gik ud på at de er indeksbaserede og ikke børsnoterede. Hvordan adskiller de sig så fra Nordnets nye indeksfonde?

 22. Sindssygt god video endnu en gang, du gav mig for 2 måneder siden det sidste skub til at begynde mit aktie-eventyr. Det har været utrolig lærerigt og indbringende! Er så glad for jeg fandt dig, og at du gav mig det sidste skub. 14% på 2 måneder er ret overvældende, og heldigt.

Comments are closed.