Passiv langsigtet investering for et “sikkert” afkast!!!

6 COMMENTS

  1. Jeg følger samme strategi. Investering hver måned i passive indeksfonde 🙂 Jeg opfattede i starten ud fra dine videoer at du gjorde meget i at udvælge enkeltaktier, kryptovaluta mm. men virker til vi har meget samme tilgang til investering.

  2. Hej elsker dine videoer. Lige et spørgsmål, kan man vente med at betale skat til man vil hive pengene ud, så man kan få gavn af renters rente? Eller skal man betale skat hvert år?

  3. Jeg overvejer at købe Berkshire (buffets firma) min tanke er at det næsten er som at have et index. Men hvor nogle dygtige folk handler for mig gratis.

  4. Hej NemInvestering. Rigtig gode og brugbare film du laver 🙂 spørgsmål. Hvilken sp500 investerer du i? For mig som ny investor på Nordnet, ser det ud til at jeg er tvunget til at købe sp500 som UCITS, derfor har jeg overvejet at købe fra blackrock da jeg ikke kan købe fra VOO.

  5. God video. Lige set spørgsmål. Kan dette ik meget vel forståes, at denne video drejer sig om månedsopsparing – og lidt alla ligheden med indesimvestering

Comments are closed.