Sådan blev jeg Millionær som 22 årig!

40 COMMENTS

 1. Hvad for en slags sælger er du? 🙂 for jeg er 14 år nu og brænder for at blive sælger måske bil sælger 🙂 så ville jeg bare høre hvad du sælger

 2. Hvad mener du egentlig med sælger fordi man kan jo være sælger på mange måder jeg vil gerne vide hvilken sælger du var

 3. Er også blevet telefonsælger, kan du lave en video hvor du giver tips og tricks og virkelig går i dybden med dine strategier

 4. Usman synes det fedt og flot du kæmper for succes. men det der "fake it til you make it" concept er lidt misvisende overfor folk som ser dine vlogs. du siger du havde værdier for 1 million ? det gør dig ikke millionær, mellem 2017 og 2019 har jeg brugt 800 tusinde, trods jeg midlertidigt var på dagpenge indtil jeg startede min nye stilling. og jeg har da også værdier for langt over 1 million men det gør mig ikke millionær. Jeg køre også i en audi til 400 tusinde men det gør mig heller ikke til millionær. nu tager det ikke mere end 2 sekunder at slå din bil op på nummerpladen og se du har gæld i din og hovedstolen er 362.210,- så hvordan gør det dig millionær ?

  Nej du skal ikke tage det jeg skriver som hate, men jeg er virkelig nysgerrig på hvordan du kan udgive dig for at være millionær når hele din situation du selv nævner siger det modsatte. i min verden har en millionær slet ikke gæld blandt andet.

 5. Hej Usman. Jeg er blevet motiveret takket være dig. Jeg har brug for ideer til at starte min virksomhed. Hvordan starter jeg et projekt op? Hvordan fik du dine ideer fra?

 6. Aktier er en god investering, hvis man ved hvad man skal investere i. Men bolig derimod – er stortset altid en sikker vinder. Jeg er sygt træt af mit nuværende arbejde som pædagog. Har altid haft en drøm om at blive selvstændig, eller starte en virksomhed om med en anden eller flere. Så mega nice inspiration Usman! Jeg klikker på abonnent knappen. Er spændt på hvad du vælger at fortælle i næste video!

 7. Jeg er en gymnasieelev der læser på Niels Brock HHX innovation og startup. Har jeg mulighed for at kontakte dig, da jeg selv har til formål at være iværksættere.

 8. 154.000 kr. om måneden som 18 årig? Og ved at sælge? Aaaaaaaaaarhh, den må du længer ud på landet med!

 9. Hey Usman, fed video. Kan du måske filme en video omkring nogle af de store indsigter du fik i dit arbejde som sælger? F.eks. Din salgsteknik og hvad der var, som gjorde at du opnåede succes i din stilling?

 10. Har du nogle fritidsjobs som 14 årig? Som man kunne tjene penge på:)
  Er ikke så meget til det med at dele afviser ud:/

 11. Hej Usman,

  Tak for dine opmuntrende videoer.

  Du taler meget om at investere i aktier, hvis man er ung, så man kan tjene sine penge hjem igen – samtidig med at få et overskud.
  Hvilke aktiver anbefaler du?

 12. Er der mulighed fo at investere i noget, uden kæmpe startindskud. f.eks. et par hundrede kroner stedet for et par tusinder 🙂

 13. Har lige opdaget din kanal. Super fedt indhold. Må man vide hvor hentede du viden fra da du prøvede at blive en god sælger? En bestemt bog eller hjemmeside?

Comments are closed.