Sådan bliver du rig! Den Danielske Metode til at tjene flere penge og blive rig (afsløret)!

41 COMMENTS

 1. Er du stadigvæk i chok? Eller klar til at blive rig? Lær hemmeligheden til rigdom her: https://youtu.be/GJfpv0KTfaQ

 2. Jeg er stor fan af Den Danielske Metode – særligt det 4. trin. Glæder mig til at tjene hundredtusindvis af dollars over de næste MANGE år!

  Anyways.. Ser frem til at se din serie om, hvordan man tjener penge på bl.a. hobbyer (fotografi, musik, træning osv.) 🙂

 3. Hej, Jeg har en række spørgsmål da jeg skal til at investerer for første gang. Jeg har set mange af dine videoer og føler mig nu beklædt mig nok på til at begynde dog har jeg nogen enkelte spørgsmål. Jeg deler det op i tal så det nemmere at svarer på spørgsmålene.

  1. Jeg har nu overtalt mine forældre til at få lov til at investerer i aktier. Dog da de opdagede at jeg skulle bruge mit dåbsattest osv. for at oprette et depot på Nordnet som mindre årig. Begyndte de at tvivle om man kunne stole på Nordnet. Jeg ved selvfølgelig godt, at man kan men det er nemt at sige. Så jeg vil bare høre om du har nogen regler som man forklare til dem. Det kan være at de skal have en eller anden godkendelse eller et eller andet som kan gøre de kan stole mere på det.

  2. Mine forældre har også sagt at før jeg begynder at sætte min opsparing ind. Som jeg bare har sparet op for ingen grund, andet end hvis jeg skulle bruge det på et tidspunkt som nu. De siger, at jeg skal starte med at investerer et lav beløb som 1000 kr. Derefter vil de se på om jeg må investerer mere efter. Jeg vil bare hører om det er værd at kun investerer 1000 kr.

  3. Hvis nu jeg får lov til at investerer mere og jeg kan begynde at udvikle min stigning af mit depot. Kan man så godt nøjes med at investerer f.eks. 500 kr i måneds-opsparing funktionen. i fonde. Eller ville det ikke kunne gøre det i forhold til prisen?

  Jeg ville sætte virkelig stor pris på, at du vil svare på de her spørgsmål. Det vil klart hjælpe mig med at komme videre ind i den her nye verden. Dine videoer har i hvert fald hjulpet med det. Tak fordi du er startet her på yt. Det hjælper sikkert ikke kun mig, men alle andre. Tak

  Og hvis du har lidt ekstra fifs må du også gerne smide dem her i besvarelsen.

  Mvh. Emil

 4. Jeg bliver så glad hver gang der kommer en nu video. Det er så fedt at se at dine videoer hele tiden bliver bedre. Keep the good work going.

 5. Elsker virkelig dine videoer! 😀

  Video video VI-DE-O!
  Den kører nat og dag
  Video video VI-DE-O!
  Når du skal slappe af
  Bare tryk på klokken
  Hvis du har hul i sokken
  Åååhhh åh åh åååååh
  Daniel is the maaaaaan!

 6. Gode video. Kan helt klart bruge de tips til noget nytigtet. Glæder mig til til at se din serie om hvordan man tjener penge på sin hobbys.

  Nyd aften

 7. Hej Daniels,

  Super god video!

  Jeg har 50 k i norwegian aktier til kurs 3, er jeg doomed ? burde jeg sælg eller beholde de akiter ? :/

 8. Hej jeg er 13 år og elsker dine videoer og synes det er mega spændende jeg kunne godt tænke mig at investere men ved hverken om jeg kan eller må for mine forældre. Men der er vel en risiko ved at investere det er derfor jeg ikke helt ved om jeg tør hvis jeg kunne lige nu

 9. “Jeg er helt målløs” “ jeg har tjent flere hundredtusindvis af dollars inden for den seneste måned” “mig? Jeg stadig i chok”….. Daniel du så genial seriøst.

 10. Jeg er faktisk kommet ind i bolig markedet nu. Så jeg ville sige til alle at det er en rigtig god ide at tjekke det ud.
  Renten er på 1% (i min bank that is). Men, hvis I har modet på at sætte jeres bolig til airbnb eller lignende, så prøv dette.

 11. Altså… den bedste måde at spare penge på er vel at købe de der rugbrød til 5 kr. i lidl også nogle linser også spise det resten af dit liv.
  (Selvfølgelig hvis man allerede har fjernet abonnementer, impuls køb osv. fra).

 12. det med trin 2 der har du hjælpet mig med at jeg skal spare op så jeg har vælgt at tage 50% af det jeg for i lån og lægger på en konto så jeg kan købe et hus når jeg bliver står og jeg er 13

 13. 10.900 abonomnter 😀 well done. jeg føler mig rig når jeg kan går ned i super market og køber fc køber 6 pakker pålæg som er ved at udløbe fordi jeg spare flere penge og gør en foreskel mod madspild. jeg føler mig også rig når jeg kan inviter venner og familie hjem til en middag og lige some kan give andre noget 😀

 14. Fed video! Suverænt content du leverer, altid en fornøjelse at følge med 🙂

  Har du overvejet udlejning af flere lejemål, altså hvor det ikke er househacking men bare helt generel udlejning, som et supplement til aktierne?

 15. Hej Daniel. Først og fremmeste tak for du bringer aktiehandel ned på et spiseligt niveau. Har efterhånden set en del af dine videoer og går snart i gang med en månedopsparing på Nordnet.

 16. Hej Daniel, Når man kigger på ETF'er står der altid enten (akk eller dist) men når man kigger på danske sparindex er det så akk eller dist? Tak for dine videoer 🙂

 17. Hvad ville du gøre hvis du kunne tage din ungdom om altså vedr. gym, uni osv med uddannelse?

 18. Efter 20-30 år med de samme ting er sagt, skal det stadig komme som en overraskelse fra nye unge mennesker som det går op for.
  Udgifter må ikke overskride indkomst. Grundlæggende basis viden som man ikke lærer i skolerne åbenbart. Og så kan det være ligemeget hvad du laver i livet giver lidt sig selv. Så må folk selv finde ud af hvad de vil og ikke vil, fremfor andre skal fortælle dem hvad de skal som der aldrig kommer nogen gode ting ud af, da alle mennesker er forskellige og ikke kan sammenlignes selvom folk stadig tror de kan copy past modeller til alle.

 19. Kan du måske lave en video om bedst betalte jobs, hvor man ikke behøves at være så god til matematik?

 20. God video. Jeg synes du skal lave en video der omhandler hvordan man kan tjene penge på forskellige jobs

 21. Elsker virkelig dine videoer, jeg kan kun alt for godt genkende det med, at købe og evt. imponerer andre. Det er virkelig en dårlig vane. Jeg kan huske, at der var en der en gang fortalte mig, man skal ikke bare købe for at købe. Det tager mig selv i, engang imellem !

 22. Hey daniel. Jeg er lige begyndt at investere i aktier med nordnet. Jeg er 13 år og jeg lægger også nogle penge i min børneopsparing fordi det også er investeret, og der er der allerede 53000 kr. håber det kommer til at gå godt med at begynde selv at investere nu. Og dine videoer er det der har motiveret mig til at begynde at investere! Nårh ja har også et job, så der kommer ekstra investeringspenge hver måned.

 23. Har har hørt at, hvis man sparer 1 kroner skal man investere mindst 25 kr mindre. Ved godt det er noget med 4% reglen, men kan du måske foreklare det meget simpelt ha. Er der hvis man sparer 1 krone, når man er på pension eller også før?

 24. Jeg er 17, og kan først investere min børneopsparing på mit aktiedepot når jeg er 18. Burde jeg indtil da investere månedligt 1-2 tusind fra min løn også venter til jeg bliver 18 med at indsætte de 40.000 fra børneopsparingen på aktiesparekontoen? Hvad ville være bedst? Og skal jeg derefter så bare lade mine 40.000 vokse derinde i ETF’er i mens jeg fortsat indsætter 1-2 tusind på Nordnet månedsopsparing i indeksfonde, eller burde jeg fylde miN ASK op først, før jeg begynder på Nordnet

Comments are closed.