Sådan får du venner og indflydelse (den bedste bog)

24 COMMENTS

 1. Jeg er vild med bøger – især gode bøger. Jeg har også lavet 4 andre videoer, om nogle af mine yndlingsbøger, du kan se her: https://www.youtube.com/playlist?list=PL0OFowU14YL0Hlj3cGmNasf1XlW7hsZzj. Jeg planlægger også at starte en bogklub inde på Patreon snart (http://patreon.com/danielspengetips).

 2. Hvordan kan man finde informationer om firmaer om de klarer sig godt. Så man kan vide om man skulle investere i dem.

 3. Det med at smile kan jeg godt sige god for. Da jeg arbejdet på Shell i Jyderup var min chef en smule bekymret for at min lidt punkede stil, ville skræmme de gamle damer.

  Men, hvis der var nogle jeg var populær hos så var det de gamle damer, da jeg altid smilte når der var havde med kunderne at gøre. Det var også en god måde at skabe lidt energi til hjernen i et ellers ret steneren arbejde 😉

 4. Jeg synes vi skal begynde at give hinanden en krone, hehe.
  Jeg synes også selv denne bog er rigtig god, jeg har ikke fuldendt den endnu, jeg vil helt klart anbefale den til alle unge i min alder. Det tager lidt tid at læse bøger som denne, idet hele taget bøger som er under "selfhelp", fordi man netop, som du selv siger, bør holde en pause og reflektere over det man læser,mm. Men man lærer en hel masse af den, (og kan måske føles lidt overvældene) Men er fedt

 5. Har næsten lige læst bog, den er held fantastisk. Er alle pengene værd (selvom den er ret billige) 🙂

 6. Jeg synes godt noget af det kan virke lidt manipulerende, hvis man f.eks. ikke lytter af reel interesse, men blot fordi man har læst at det virker. Men det behøver ikke være det. For en bog som denne kan måske også gøre en opmærksom på dårlige vaner, som så bliver lettere at rette op på, fordi de bliver italesat. Personligt tror jeg den bedste vej til venskaber er gennem fælles interesser. Starte til en sport, begynde at strikke etc. Og så en lille huskeregel, jeg synes er ret god: De bedste venner er dem, du kan fortælle dine sejre til og ikke kun dine nedture. Man skulle måske tro det var omvendt, men det giver mening, hvis man lige bruger lidt tid på at tænke det igennem.

 7. God video Daniel. Har faktisk lige købt nogle bøger i dag hvor både "How to Win Friends and Influence People" og "Thinking, Fast and Slow" iblandt min bestilling 🙂 Det kunne være fedt hvis du lavede en "top 10 bøger inden for investorer/mindset" eller lignende!
  Har du forresten læst "The Intelligent Investor"? Den kunne jeg nemlig godt overveje at købe!

 8. Utrolig spænende.
  Punkt 3 har jeg desværre rigtig svært ved da jeg næsten er blind og derved har jeg svært ved at se hvem jeg snakker med. Så det var noget jeg ønsker at blive bedre til på en eller anden måde.

  Generelt alt der du nævner kan jeg nikke genkende til som telefonsælger og der er mange punkter man kan fokusere for at blive bedre

 9. Hej Daniel
  Hvad er DIT syn på Norwegian? Tror du de får vendt skuden og går opad igen, og er det en aktie du kan anbefale at tilføje til sin portefølje som en “High risk, High reward” aktie?

 10. Hej Daniel, har lige et spørgsmål; jeg har nogle udenlandske aktier, de er så steget i kurs, men afkast er minus, hvordan kan det være? Kursen er højere end inkøbskursen?

 11. Ved ikke om du kan huske jeg snakkede om “easter egg” i en tidligere video med bogen i baggrunden. Genialt at du nu laver en video om det! Tænkte nok der var lidt i det.

 12. Sjovt at tænke på den er ret populær i fængslerne.

  Jeg tror nogle gange jeg har svært ved at ændre min måde at være på fordi den er som den bør være. Selvom der selvfølgelig i visse tilfælde ville være nogle retoriske kneb der ville hjælpe.

  Dog bryder jeg mig ikke rigtigt om at det så bliver påtaget og ikke "mig".

  Umiddelbart er flere af de punkter alligevel hvordan jeg er som person når jeg møder andre og det er helt naturligt sådan jeg er.

 13. Gode Daniel
  Endnu en rigtig god video 🙂
  Gennemgangen af den bog, viser det jeg har erfaret på et langt liv 🙂
  Det kunne have været rart at vide tidligere 🙂
  Jeg vil dele din video meget 🙂

Comments are closed.