Sådan fik jeg 10.000 subscribers på 5 måneder – og så mange penge har jeg tjent på YouTube!

28 COMMENTS

 1. Hvor mange abonnenter tror du, jeg har på YouTube ved nytår i år?

  Er du interesseret i hvordan man tjener penge og kan øge sin indtjening på YouTube, så se her: https://www.youtube.com/watch?v=3DKCP171X7g&t

 2. Hey Daniel. Jeg håber, du laver flere videoer i den her kategori. Så den fra ende til anden. Mvh Anders

 3. Det er inspirerende at se, hvordan dette projekt har succes, og hvor godt indhold der er i alle dine videoer. Særligt når man har været med fra den 3.-4. video du lavede om aktier. 🙂

  Og jeg vil helt klart også sige, at man aldrig skal sige nej til muligheder. Jeg blev spurgt af en gammel guitarlærer om jeg havde lyst til at spille et stykke musik med ham til et mindre kulturarrangement engang. Jeg var meget angst for det og havde nært sagt nej, men gjorde det alligevel. Jeg gjorde det godt. Dette førte til, at jeg blev inviteret med i et orkester, hvorigennem jeg kom med i et andet orkester, hvor vi kom på en lille turné med 10 jobs og mellem 75 og 200 mennesker ved hvert show.

  Som du siger til sidst, så er det rejsen der skal nydes, og ikke målet om en stor indtægt og en masse dyre ting. Er man ikke tilfreds med, hvor man er nu og nyder man ikke sin hverdag, så gør man det heller ikke, når man så har fået en højere indkomst, en stor villa og berømthed. Berømthed bør aldrig være et mål, men blot en bivirkning af, at man laver noget man godt kan lide og gøre det godt.

 4. Fedt at du sætter os ind i, hvordan det fungerer. Ja, som mange har skrevet… Det er mega inspirerende at følge kanalen og ikke mindst din rejse

 5. Hej Daniel tillykke med de ja nu allerede 11.000 subs. Jeg er meget inspireret af hvordan man kan tjene penge på youtube og have det som en passiv indkomst. Jeg er derfor også selv startet med gaming men mangler en redigeringsprogram så derfor kunne jeg godt tænke mig at vide hvilket program du bruger. Stort Tillykke.

 6. Jeg er helt enig med Daniel – Hvis i skal starte på YouTube, så skal i gøre det fordi i brænder for det! Men ikke angående pengene! Go’ video Daniel.

 7. Du er virkelig en af de bedste danske youtubere. Du forstår at trække folk til dig og fange dem med spændende og lærerigt indhold. Man kan virkelig se, at du gør dig umage og forsøger at være så transparent som muligt. Du fortjener fuldt ud den succes du har opnået og al den succes du må møde på din rejse. Jeg er super glad og taknemmelig for at kunne have fulgt med på kanalen siden nogle af de første investerings videoer 🙂 Hvis ikke jeg havde stødt på din kanal, så havde jeg muligvis aldrig startet på investering. Så for mig har dine videoer skabt enorm værdig, specielt når man medregner den fremtidige værdi! Tak for alt det fantastiske indhold og din ærlighed 🙂 Keep it up Daniel!

 8. Daniel, dette er super imponerede og velfortjent fra de kvalitetsfyldte videoer. Tak for alt det gode info og alt det bedste fremover!

 9. Vildt god video Daniel! Social Blade kendte jeg ikke til før nu! Og har ikke rigtig benyttet mig af Facebook promovering! Begge noget jeg vil benytte mig af i fremtiden!

 10. Jeg kunne godt tænke mig at vide hvordan du får så stor % udbytte på de fonde du vælger. Det kunne jeg rigtig godt tænke mig at lære mere om

 11. Hej Daniel.Jeg startede i nordea med mine invisteringer i går og i går tabte jeg 131.85 og her til morgen har jeg tabt lidt over 200,men jeg håber det vil snart vil gå den rigtige vej.

 12. Har du overvejet at begynde at putte engelsk undertekster på dine videor. Måske det kunne tiltrække folk der bor i Danmark, men ikke kan dansk endnu eller ikke er så god til dansk endnu, men stadig ville finde mange af dine videoer nyttige. Bare et forslag 🙂 Hav en god dag, og fortsæt det gode arbejde. Nyder at se dine videoer, og ser frem til de næste.

 13. Hej Daniel.Jeg vil gerne lære at lave en video og jeg har nok sammen intresser som dig,og jeg ved bare ikke hvordan du laver din første video og jeg vil gerne spøger dig om du vil lave en video og hvordan man laver sin egen video.

 14. Hej Daniel, jeg har lige et spørgsmål omkring skat. Jeg er godt klar over hvor meget procent jeg skal betale osv. Problemet er hvordan. Hvad skal man gøre helt præcist efter man har solgt sin aktie, sker det automatisk eller skal man ringe til skat eller noget helt andet? og gælder det samme for udbytte?

 15. Jeg er også lige startet og er ved at nærme mig de 400 subscribers – men jeg mangler lidt en rød tråd – har du tid må du gerne tjekke min kanal ud og hjælpe med at komme med ideer

 16. Udover rigtig god content tror jeg din vindende personlighed og gennemsigtighed der giver dig vind i sejlende. Bravo!

 17. Hey den kanal kender jeg 🙂 Virkelig vild udvikling du har haft de sidste par måneder! Gad vide om Social Blade tager højde for demografiske begrænsninger og befolkningstal. Det gør de jo nok ikke. Jeg er virkelig enig i det du siger om at gribe mulighederne (også de små), når de kommer. Man ved aldrig hvad en lille beslutning kan sætte igang.

 18. SEO er super vigtigt for YouTube, men det er endnu vigtigere at lave videos som folk ser fra start til ende, da watch time har super meget indflydelse på din rangering. Her snakker man desværre ikke om hvor meget af videoen de ser, men hvor lang tid de sammenlagt ser. En video på 15 minutter hvor folk ser 11 minutter, vil altså rangere højere end en video på 10 minutter der bliver set 9 minutter af. Har du flere spændende nyhedsartikler i udsigten? 😉

 19. Bliver mine aktier automatisk beskattet. Når jeg sælger dem og får et overskud, og gør mit udbytte også, på Nordnet ?

 20. Har du overvejet at lave merch? evt en sparegris/notesbog som man ser i nogle af dine videoer.

 21. Hej Daniel. Jeg udfordrer dig!
  Med dine gode tips har jeg lavet min første video på min nye kanal (handler om økonomi:).
  Som idé til første video, udfordrer jeg dig med min mening vedr. køb eller leje af bolig.
  Jeg håber, at du vil se den hele (blev lidt lang) og gerne kommentere på den. Hvis du er heldig nok, bliver du min første subscriber:)

Comments are closed.