Sådan investerer jeg 500.000 kr. Viser hvilke aktier jeg har købt de sidste 3 måneder.

36 COMMENTS

 1. Super fed og lærerig video. Dejligt med nogen eksempler på hvad du køber så man evt kan følge dine investeringer. Dejligt at du tog billede af etf'ens navn, da jeg tit synes det er svært, at finde noget ud fra navnet, da der tit dukker meget op på samme søgning på Nordnet. Kunne være dejligt at høre fra dig hvilke fonde og etf'er du kan anbefale (gerne med billeder fra nordnet da jeg som sagt har svært ved at finde tingene). Du er super inspirerende for en gut på 18 år som mig. Jeg ligger penge til siden til aktier hver måned fordi jeg har sat nogen økonomiske mål for fremtiden.

 2. Jeg invisterede 30.000 et par dag før det første tilfælde af Corona, men det var heldigvis langtidsaktier!

 3. Kan godt lide dine videoer. Kunne godt tænke mig, at se en video, hvor du fortæller hvordan man køber aktier. Ved ikke helt præcist hvordan jeg gør?

 4. Rigtig lækker video med massere af information! <3
  Det er super lækkert at følge med i Tusind tak Usman Hussain 🙂

 5. Er helt ny i det og skal til at ligge mine første 10k og din kanal hjælper virkelig med at forstå det hele! Tusind tak Usman!

 6. Du burde virkelig begynde og lægge flere videoer ud! du er virkelig god til at forklare og fortælle.!
  Keep going!

 7. Kunne du ikke lave en video om verdens økonomien for tiden? Synes bare det kunne være interessant.
  PS god video 🙂

 8. Hej Usman Hussain
  Jeg er 15, og lige begyndt at investere i aktier over Nordnet. Vil bare lige hører kæber man etf’er over selve nordnets hjemmeside?

 9. Hej jeg er 20 år bor hjemme. Jeg lavet sådan en invistringskonto, så min bank søger for at invister for mig, som førstegangs beløb satte jeg 15k og nu har jeg sat til at der kommer 1k ind hver måden på. Så målet er at kontoen kommer til at stige mere end hvad en lønkonto gør. Og så har dem til et indskud til en lejlighed. Har sat den så at banke invister i halvt oblatikner og aktier

 10. Fed video Usman – rigtig spændende !
  Jeg har et hurtigt spørgsmål vedr. lagerbeskatning. Kan det overhoved betale sig at foretage sig en langsigtet (20-40 års) investering i ETF'er hvis man bor i Danmark, da man skal betale hhv. 27% eller 42% skat årligt af et afkast man ikke realiserer før man sælger sine aktier? Ville det være smartere at købe obligationer f.eks? Det må være fedt at bo i et land uden så benhård beskatning… 🙂

 11. Hej.

  Kan vi ikke godt blive enige om, at når du investerer i firmaer, med "Lave administrationsomkostninger" så er risikoen for at tabe ikke så stor, men så er muligheden for profit også mindre? Det følger jo ligesom hinanden

 12. Jeg er 14 og jeg er begyndt at interessere mig for aktier og ser op til dig. Håber du vil fortsætte på youtube og snakke om aktioner ovs.

 13. meget fin video, jeg vil dog anbefale at bruge SaxoInvestor da det har flere fordele end nordnet

 14. Godt at have dig tilbage på YT Usman, tak for endnu en fed video og smid gerne mere content op hvis din kalender tillader det 🙂

 15. Det kunne være fedt at se nogle praktiske råd og tips feks hvordan man finder fonde osv på nordnet, med dit POV

 16. Hej Usman. Super fed video spækket med gode tips og tricks. Er lidt interesseret i dette du forklarer vdr. økonomisk uafhængighed. Du siger, at du cirka har investeret cirka 500k i etf´er med et afkast på 8%-10% om året (maks 50k). Dette vil da ikke kunne give så meget eller er det mig, som er galt på den?

 17. Hejsa. Hvis jeg skulle starte en wepshop op, hvor skal man så starte med at købe produkter? Jeg har svært ved at finde et ordentligt enrgosfirma. MVH Mads-Emil

 18. Hej 🙂

  Jeg forsøger at finde den samme ETF via Nordea, men jeg kan finde en ETF som hedder iShares Core S&P 500 UCITS ETF USD (Dist) som bliver handlet i Euro. Er det den samme som du har købt?

 19. Kan du lave en video ang., hvordan man analyserer aktier inden man køber den, altså det man skal tage højde for?

Comments are closed.