Sådan kan du bo GRATIS (Guide til House Hacking) // Tjen penge på ejendomsinvestering og udlejning

22 COMMENTS

 1. Jeg har forsøgt at pakke rigtig mange ting ind i denne video for at give en overordnet introduktion til 'house hacking'. Jeg kan sagtens gå i dybden med skatteregler, regler for lejefastsættelse, boligjagt, hvad du skal være opmærksom med lejere, refinansiering af lån osv. Skriv endelig hvis du har nogle spørgsmål eller feedback til fremtidige videoer! Har du overvejet at 'house hacke'?

 2. Hej Daniels seere. Daniel inspirer mig rigtig meget med at komme igang med ejendomsinvestering. Jeg har en kanal også, hvor jeg snakker om privat økonomi og investeringer. Håber i vil tjekke den ud :))

 3. Vil du gerne vide mere om min boligsituation, vores hus og lån, lejeindtægt mm? Så giv videoen et like.

 4. Hej Daniel, jeg nyder at se dine videoer men jeg har et enkelt spørgsmål som jeg har tænkt på et stykke tid. Jeg er hjemmeboende, 19 årig, studerende og investere lige nu 500 kr om måneden i aktier. Jeg investere langsigtet, og jeg bruger aktier som en slags opsparing lige nu. Jeg er i tvivl om det er for tidligt at starte på nordnets månedsopsaring, eller om jeg fortsat bare skal investere i aktier som jeg finder interasant.

 5. Hej Daniel,
  Det kunne være super fedt med en video omhandlende huslejefastsættelse! 😀

 6. Meget af den beskrivende tekst som kommer løbende i videoen forsvinder hurtigt igen, måske du skal lade det stå lidt længere?
  Ellers er der ikke andet og sige end at du laver nogle gode informative videoer, tak for det 🙂

 7. 4:16 Omkring skattereglerne, så kan du ved udlejning af værelse eller bolig, som du selv bor i, vælge at benytte bundfradrag eller regnskabsmæssigt fradrag og herefter betaler du kun skat af de resterende 60%. Reglen omkring bundfradrag kan IKKE anvendes ved tofamilieshuse, hvor du kun kan trække den forholdsmæssige ejendomsskat af det udlejede fra. Jeg beklager, hvis min fremlægning i videoen er lidt forvirrende og ikke lever op til den standard, jeg ellers forsøger at sætte for døren. Der er dog intet forkert I det jeg siger, du skal blot være opmærksom på, at reglerne er forskellige for tofamilieshuse som for andre huse. Jeg vil som altid også opfordre at du selv undersøger emnet kraftigt, inden du går i gang.

  Læs reglerne for udlejning af værelse eller bolig, du selv bor i på SKATs side her: https://skat.dk/skat.aspx?oid=2234798

  Husk at videoerne ikke er økonomisk rådgivning og det blot er min fortolkning, jeg præsenterer i håb om at kunne inspirere andre til selv at komme i gang. Jeg lærer selv konstant, hvilket også er tilfældet her, hvor jeg blev opmærksom omkring reglen på bundfradraget for tofamilieshuse efter at jeg havde optaget den originale video. Det står nemlig ikke direkte på hjemmesiden, som jeg linker til ovenfor.

 8. Rigtig fin video. Jeg har fulgt med et stykke tid nu, fortsæt det gode arbejde.!
  Hurtigt spørgsmål;
  Jeg ved at der er en del faktorerer der spiller ind, men hvad ville være smartest i forhold til investering? At investere i en ejerbolig/lejlighed, eller bruge sine midler på at øge sit portefølje yderligere. Jeg søger lidt et overblik over fordele og ulemper ved at investere i bolig i en tidlig alder??
  Jeg gætter mig frem til, at du selv købte din bolig når du havde midlerne til det.

 9. Hej Daniel Du må meget gerne lave en video mere, hvor du uddyber House Hacking, eks med et plans bolig og evt. ved nybyg med lov og regler for det. osv Man kunne jo godt bygge et standart hus med tilstødene lejlighed.

 10. Under omkostningsbestemt leje og boligreguleringsloven kan man så ikke bare sætte fastsætte en løntil sig selv under 'administration', så udgifterne nogenlunde dækker indtægterne?

 11. Hey Daniel,
  Kan du komme ind på forældrekøb i en video? Fordele/Ulemper… det kan også bare være et svar i én af dine Q&As, hvor du kan svare kort på spørgsmålet.

Comments are closed.