Sådan køber du Bitcoins på Coinbase! (Guide til kryptovaluta)

38 COMMENTS

 1. Update: Du kan se din historik ved at gå ind i din portefølje, klikke på kryptovalutaen og trykke på “<kryptovaluta> Wallet”.

  Er du helt ny til kryptovaluta? Se videoen her og lær mere om Bitcoins: https://youtu.be/DZRTbMRrfsU. Husk at få dine 61 kr gratis bitcoins, hvis du opretter dig ved Coinbase: https://www.coinbase.com/join/peders_xb7 (annoncelink).

 2. Hej Daniel – tak for videoen brugbart som altid – jeg har et tillægsspørgsmål, hvordan kan man på Coinbase konverter btc til DKK? Eller findes der en anden mere efficient måde at konverter btc til DKK?

 3. Skal man betale skat hvis man køber en kop kaffe med bitcoin? (man realisere jo bitcoin'en som muligvis er steget i værdi siden købet)

 4. Hej Daniel.
  Jeg bruger coinbase og crypto.com.
  Crypto.com giver en mulighed for at handle mellem min fiat account og crypto wallet gratis. Så ingen omkostninger.
  Crypto.com har også den mulighed at give dig en visa kort du kan handle med, hvor alt du køber får du 2% cashback tilbage på. De % kan godt blive højere, men det er uden for min økonomiske rækkevidde. Det kort giver dig også gratis spotify, men det kræver at du låser ca. 1.000 kr. i kortet i et halvt år. Men penge som der bruges til spotify får du også 2% cashback på. Det lyder ikke af meget, men jeg tænker det også er penge. 😉
  Coinbase bruger jeg til og "hæve" det jeg scorer på crypto.com.
  Crypto.com er ikke helt optimalt, når det gælder om at hæve fra den, men jeg vil gerne anbefale den.
  Jeg er ikke vanvittig god til og forklare, men det virker for mig. (:

 5. Hej Daniel – Fedt du kommer så meget rundt omkring div. ting med økonomi-investeringer 🙂 Kunne være fedt, vis du gad lave en video omkring hardware wallet, til at have div. krypto på.
  Har tænkt på ledger HW, har så fundet ud af de fået hacket, deres database med informationer omkring adresser navn osv. tænker de har fået styr på det nu, men kunne være lækkert vis du gad kigge på hvad du tænker kunne være det bedste/mest sikkert og brugervenlig, nu når krypto er kommet for at blive efter min mening :).

 6. Jeg bruger også Coinbase.
  Er glad for at bruge Coinbase da det nemt at købe, appen er brugervenlig og fungerer godt.

  Ulempen ved Coinbase er når man sælger fx. Bitcoin, tager de remlig meget af enes afkast også.
  Det også vigtigt at vide når man har coinbase;)

 7. Binance er markant billigere både ved handler og ved kreditkortoverførsler af FIAT penge. Personligt synes jeg også de har en bedre platform og bedre apps til pc og telefon.

 8. Synes Coinbase pro er fint hvis du overfører dine cryptovalutaer der til, da du så ikke betaler blockchain fees

 9. Hej allesammen, først og fremmest vil jeg sige rigtigt fed video. Men for det andet så ville jeg anbefale binance fordi man kan handle meget flere crypto.

 10. Dammit. Jeg pausede din video 6 sekunder inden du sagde man kunne bruge dit link.
  Kan man tilføje dit link eller invite bagefter? 🙂

 11. Hey Daniel gode video!
  jeg benytter selv coinbase og synes det er nemt og overskuelig. Kunne du forklare hvordan beskatning af krypto foregår?.

  Goddag

 12. Hej Daniel.
  Endnu en fed video. Jeg havde selv crypto for et par år siden, også igennem Coinbase.
  Jeg havde dog et problem da jeg skulle hive pengene ud igen, ingen danske banker ville hjælpe mig med at hive crypto valuta ud til “rigtige” penge igen.
  Har du et tip til en sikker bank, hvor man nemt kan få udbetalt sine crypto?

 13. Bruge koinly til at få styr på din skatte forpligtelse. Det er gratis, man betale kun hvis man vil have et rapport som Excel ark. Skat er vist ret glæde for deres rapporter.

 14. Super god video! Glæder mig meget til at købe/sælge kryptocaluta i fremtiden
  Har bare et spørgsmål, hvis man vil sælge er det så instant, at det blive solgt eller skal man finde en køber?

 15. Bruger personligt selv Binance, og den eneste grund er at jeg kan handle selvom jeg er under 18 (er 17), men for at ligge større summer penge ind skal man dog confirm sin identitet. Opretter mig også selv på coinbase når jeg bliver 18, men tror alligevel størstedelen af mine handler ville forgå på Binance da jeg rigtig god kan lide brugervenligheden. Kunne også meget godt tænke mig at få et Crypto Visa kort når jeg bliver 18.

 16. Super god video. Husk du også kan converter dine kryptocoins. Som fra SNX til BTC. Og at det er gratis at converter dem 🙂

 17. Jeg bruger crypto.com til at købe mine crypto (primært ADA) For derefter at ligge dem over i en wallet på Yoroi, så jeg kan stake dem og få flere penge (Det fungere lidt som renters rente)

 18. Elsker dine videoer, men er det ikke en smule plat at lave en video om hvordan man handler på Coinbase? Når man først er oprettet derinde, er man jo idiot hvis man ikke kan finde ud af at købe. Udover dette, er dine videoer dog rigtig gode og lærerige.

 19. Super forklaring og hvad med at beskrive processen om man ønsker at straks sælge sine Bitcoins ? Og eller anden krypto valuta. Hvordan og hvor lang tid transaktionen tager til man har pengene indført på sin konto i banken ..? Giver spørgsmålet mening chef ?

Comments are closed.