Sådan køber du dine første aktier i 3 trin // Investering for begyndere på Nordnet

27 COMMENTS

 1. Jeg overvejer at ændre navnet på min kanal. Har du e godt forslag? Skriv det herunder. Tænker at ordene "Investering" og/eller "Frihed" kan indgå, men er åben for alt.

 2. Du skriver renters rente og holde på aktierne. Men aktierne giver jo ikke renter og de kan også gå den anden vej så måske skulle du lave en video om det. Man kan jo sætte 50.000 kr ind på tesla og så falder de igen 40% og så ligger de der i 20 år (tror jeg ikke men det kunne jo ske)..

 3. God informativ video, og fint at se helt lavpraktisk hvordan man køber en aktie.
  Er der nogle videoer på vej om hvordan man skal forholde sig når man vil hive pengene ud fra depotet og omsætte dem til likvider?
  F.eks. skatteindberetning, regler og hvordan man rent praktisk får pengene over på sin bankkonto igen.
  Er selv komplet nybegynder i aktier, og vil oprette mit første depot idag.

 4. Kunne du ikke lave en video med growth aktier vs dividend aktier og lagerbeskatning vs realisations beskatning? 😀

 5. Fed video, men har et spørgsmål. Får man årligt udbytte af renters rente eller får du kun gevinst hvis du skulle sælge aktien?
  mvh

 6. Hej. Du nævner at man kommer til at kunne “leve” af renterne og renters rente. Men det kan du vel kun hvis du sælger?? Og så bliver din formue jo mindre værd.. håber det giver mening:) Eller er det mig der misforstår. Vh christian

 7. Jeg er 13 år så kan desværre ikke investere ved ikke hvordan jeg skal tjene penge

 8. Hej, Kunne du ikke lave en video med " månedsopsparing " altså hvor du går mere i dybten og fortæller hvordan / hvilken osv.

 9. Hej Daniel. Hvordan kommer du til at kende værdien af en aktie. Altså hvor meget du vil "købe" en aktie for.

 10. hej Daniel. tak for nogle fede videoer! jeg har et spørgsmål angående salg af aktier:

  skal der være en køber på min aktie hvis jeg skal sælge den, eller sætter man aktien tilsalg til den pris man nu forlanger og først modtager pengene fra sin aktie når den er solgt? mvh. simon 🙂

 11. Syntes du jeg skulle købe aktier for ca 10000 kr i Tesla selvom jeg kun er 14 år gammel?, jeg kan undvære pengene nu og de næste par år

 12. Jeg har kun lige fundet dig her i dag på den halv gamle video her, jeg synes du forklarer super godt hvordan aktier fungere. Jeg har aldrig vidst noget om aktier eller overvejet at investerer i dem, men efter jeg er faldet over dine videoer her sidder jeg nu på Nordnet og kigger lidt rundt :O Det er et spændende projekt du har sparket i mig! Fortsæt det gode arbejde! 😀

 13. Har hørt at nordnet kun kan bruges med penge fra pensions opsparing. Har du noget at tilføje. Så det i en Facebook gruppe. Du virker engageret i nordnet. Er du uvillig i den henseende?? Tak for gode videoer

 14. 5:26 ved siden af de emojies står der 0,118 usd 8stk betyder det at du har købt 8 aktier til en pris på 0,11$ stket FED VIDEO

 15. Hej Daniel, jeg har en månedsopsparing som består af DJSI World, Emerging markets og OMX c25. Bør jeg bare blive ved med at indbetale til disse tre eller bør jeg købe flere forskellige indeksfonde?

 16. Hvis jeg går ned i banken eller over Nordnet og investerer 5000kr kun på det tidspunkt kan man det eller skal man give et beløb vær måneder og hvad ville jeg tjene på 5 år i Tesla hvis den stiger??

Comments are closed.