Sådan sælger du dine aktier (og hvornår?)! // Investering for begyndere på Nordnet og Danske Bank

18 COMMENTS

 1. Edit: Ved 8:02 skriver jeg "99% under triggerprisen". Her mente jeg 1%.

  Køb og salg af aktier fungerer på samme måde. Det illustrerer jeg i dag hvor jeg kommer til at lave en fejl og vise “køb” fremfor salg i første eksempel ved Danske Bank.

  Vil du gerne vide mere om køb af aktier, så se videoen her: https://youtu.be/8n38L7x59l0

 2. Hej Daniel, jeg har et spørgsmål jeg håber du vil besvare!:) hvor ofte får du udbytte af dine aktier? 1x månedligt, 1x hver kvartal, halvårligt eller måske 1x i året?
  Hvis der er forskel fra aktie til aktie, og fond til fond så tænker jeg specifikt på sparinvest.. håber du vil/kan hjælpe!:)

 3. Hey Daniel. Tænkte på nu hvor du ikke søger en editor, så kan jeg hjælpe dig med din discord server. Bare add mig så sætter jeg den op for dig. "f.eks. Når du går live kommer der en besked og et link til din nye video osv." GoschY.#9412

 4. Hey Daniel
  Angående din forklaring på "trailing stop loss" indsætter du en "% under triggerprisen" på 99% hvilket vel egentlig vil sige, at du aldrig vil sælge din aktie, medmindre firmaet ingen værdi har tilbage inden konkurs? Forklaringen stemmer ikke helt overens med nordnets beskrivelse af "% under triggerprisen" som er på 2% i deres eksempel.
  Bare lige en bemærkning 😉 Ellers vildt fedt med en beskrivelse af funktionerne, da jeg ikke selv har kunnet finde dem på deres side.
  God weekend her fra

 5. Jeg så et opslag fra SaxoInvestor, hvor der var en person som sagde, at der var "skjulte" gebyre da personen solgte hans aktier. Han skulle betale kurtage, for hver gang han havde købt den samme aktie, altså hvis han havde købt AAPL på 3 forskellige dage, så skulle han betale 3x kurtage når kan solgte istedet for 1x kurtage. Er det sådan det fungere eller var det fordi man kunne sælge en ordre på den aktie man havde?

 6. Hej Daniel.
  Jeg har set ret mange af dine videoer og er meget MEGET klogere på det her med at handle selv. og min interesse stiger dag for dag.
  En ting jeg dog undre mig over er. vis jeg nu sælger mine aktier men lader pengene stå på min aktie kontor og vil gendinvister dem i andre akter . Skal jeg så enlig betale skat af dem ?
  eller er det først når det bliver taget ud til egen konto?

 7. Vel redigeret og informativt video. Så din story på insta Keep your keep head, du gør det godt

  Forsæt goddag

 8. Hey! Hvordan fungerer det med skat hvis man sælger nogle aktier med vinst men for de samme penge køber nye?
  Fx. Jeg solgte nogle Tesla aktier og for det beløb der kom ind på Nordnet kontoen købte jeg nye aktier. Teslaktierne har jeg jo tjent på, men jeg solgte kun nogle af dem.
  God aften!

 9. Hej daniel,
  først, fed kanal! Jeg begyndte at investere efter jeg fik inspiration fra dig til at komme igang. Jeg har i den seneste tid foretaget lidt handler på Nordnet uden videre tanker, alt er fint. Jeg har dog i dag sat mig lidt ind i kurtagepriserne på Nordnet, og fundet ud af at Nordnet er helt ekstrem dyr i kurtagepriser i forhold til f.eks saxoinvest, der faktisk slår nordnet med enormt mange penge i priser på stort set alt (ud over månedsopsaring som selvf. er fantastisk fordi den er gratis). f.eks. koster nordiske aktier på Nordnet 29kr og på Saxo kun 14kr, halv pris. På Nordnet koster tyske handler 12 EURO i kurtage og på saxo kun 2 EURO, og amerikanske 13USD på Nordnet imod kun 3USD. Jeg har selv handlet både tyske og amerikanske aktier på Nordnet gennem de seneste måneder, og kan nu se efterfølgende, at jeg har betalt hundredevis af kroner i kurtage for disse. Jeg blamer ikke nogen for noget her, jeg kan bare ikke forstå hvorfor folk bruger og snakker så varmt om Nordnet (specielt investerings youtubere), når de er så ekstremt meget dyrere end Saxobank. Evt. noget du måske kunne ligge lidt mere vægt på i dine videoer, da du har fået en helt masse nye private investorer igang (hvilket kun er fedt!). Jeg har i hvert falde været fundstændig uvidende om hvor dyr Nordnet er i kurtage 🙂 men som sagt, jeg blamer på ingen måde nogen her, andet end mig selv om min uvidenhed. Derudover, fortsæt det gode arbejde i din Youtube!
  Til din Insta; Corona og hjemsendelse er hårde tider hvor man bruger meget tid alene. lad os håbe at skuden snart vender så vi kan komme ud og socialisere os lidt mere! 🙂

 10. Dine videoer er det bedste! Du har virkelig nogle gode formidlingsevner Daniel 🙂
  .
  .
  .
  .
  Jeg har lige set din story på Instagram. Jeg kan forstå at du på nuværende tidpunkt går igennem en lidt trist periode… Jeg vil bare sige at jeg synes at du er mega sej og ærlig. Du er en kvik fyr der er målrettet og ved hvad der er et godt liv for dig. På trods af den tunge og hule fornemmelse du må sidde med i maven lige nu, så ved jeg bare at du kommer til opnå så meget succes og glæde fremadrettet. Tiden heler alle sår, og hjælper man selv lidt til, så går det bare endnu hurtigere. Fortsæt det gode arbejde Daniel – Du er en kæmpe inspiration 🙂

 11. Hej Daniel. jeg tænkte på om du kunne lave en video omkring dit eget hus i forhold til House hacking. kan du komme ind på din plantegning samt alle udgifter og indtægter 🙂

 12. Hej Daniel
  Tak for en god kanal som jeg følger hver uge.
  Du spørger tit om ideer til videoer . Måske kender du Nate O´Brien. Han gør det også godt . Måske kender du ham og hvis ikke kan du måske få et par ideer

Comments are closed.