Sådan starter du en Nordnets Månedsopsparing // Gratis investering i fonde og ETF’er på budget

21 COMMENTS

 1. Hey! Ved du hvad man skal gå indenunder på nordnet for at se hvad man solgte sine aktier for?(:

 2. Hej Daniel.
  jeg har tidligere skrevet en mail til dig som du blot skal se bort fra.. den skal bare arkiveres lodret 🙂
  Jeg har blot et spørgsmål til Nordnets Månedsopsparings funktionen.. Hvis jeg nu sætter den til at investere for 10.000kr men der kun står 5.000kr på kontoen på nordnet.. er vi så enige om at den kun investere de 5000kr og ikke går 5.000kr i minus på kontoen? eller hvordan fungere dette. Grunden til spørgsmålet er hvis jeg nu har et fast beløb på 5.000kr jeg vil investere som jeg sætter igang på nordnet.. men pludselig har en måned hvor jeg vil smide 1.000kr mere ind på månedsopsparingen.. så istedet for at skulle rette den ene måned til 6.000kr. kunne man så sætte den til at "investere" for f.eks. 7.000kr fast hver måned.. og så have en fast betaling på 5.000kr kørende uden at den går i "minus" på nordnet kontoen.

 3. Hej, jeg er lidt i tvivl om hvordan det med ÅOP fungerer. Hvad er ÅOP og hvordan fungerer det? Er det noget man selv skal være opmærksom på at betale og er det til Nordnet eller SKAT eller noget helt trejde? Eller foregår det helt automatisk?

 4. God og let forståelig gennemgang! Jeg har et spørgsmål ang. beskatning: Du nævner, at ETF'er er lagerbeskattede (de fleste). Når man – mange år ude i fremtiden – ønsker at trække pengene ud og realisere sin gevinst, vil man så blive beskattet endnu en gang? Dvs. bliver man kun beskattet årligt af sine aktiegevinster, eller vil man også blive beskattet, når man trækker sine penge ud?

 5. Hej Daniel
  Tak for din video. Jeg kunne godt tænke mig at oprette en månedsopsparing til mine to børn på 2 og 5 år. Jeg er dog fuldstændig ny i denne aktieverden og ved derfor ikke helt hvordan jeg skal gribe det an. Er det noget med at de skal betale gaveafgift når de engang skal overtage opsparingen? Jeg ved ærlig talt slet ikke noget om, hvilke aktier jeg skal investere i eller om ETF og investeringsforeninger. Kunne det være en ide at investere i de samme aktier som du har valgt og så bare lukke øjnene og håbe på det bedste? Alt er vel bedre end at lave en opsparing i banken…..

 6. Hej Daniel! Hvordan kan man se status over sin månedsopsaring? Altså det er d. 6 i dag, men kan hverken finde et sted på Nordnet, eller min bankkonto, at der er blevet trukket penge til min månedsopsparing. Og hvordan kan man se effekten af renters rente?

 7. Hej Daniel, rigtig god og lærerig video. Hvor meget er salgskurtagen, som man en dag skal betale når man vælger at sælge, på? og hvor meget skat skal man betale af det opsparede beløb? 🙂

 8. LOL. For at kunne invistere i noget som helst så skal man være født med en guldske i røven, og så har man ikke brug for at invistere… FUP OG FIDUS ALDRIG INVISTER DINE PENGE I AKTIER! Selv regeringen fraråder det, alle bank direktøre fraråder det hvis ikke du i forvejen har over 100 millioner i banken. Godt tip, lad dine penge blive i din lomme, der har de værdig. Så snart du invistere dem er de væk. Så er i alle advaret.

 9. Hey Daniel. Et spørgsmål angående Månedsopsparingen. Jeg har sat min til et beløb pr måned, men vil måske investere mere i næste. Kan jeg hæve den til mere og så overfører den det beløb, eller hvordan fungerer det?

 10. Hvis man nu skifter sin/sine fonde fx. efter et år, skal man så sælge sine nuværende fonde og dermed betale skat? eller fortsætter det bare med den samme renters rente effekt.

 11. Hey! Mega god video! Når man vælger investeringsforeningerne skal man vel stadig betale skat af eventuelle gevinster hvert år, uden man egentlig sælger? Eller er der noget jeg har misforstået? :))

 12. Hej

  Ved du hvorfor Nordnet kun har nogen af Danske Invest fonde? De har hverken biotek eller teknologi? 🙂

 13. Hej Daniel:)
  Jeg har lige et lille spørgsmål:)
  Vil det være dumt at have to globale aktier på sin månedsopsparing? Jeg overvejer både at have min. Risk og djsi:) Hvad syntes du?:)

 14. Hej Daniel!
  Der er lige noget jeg ikke helt forstår så har lige et spørgsmål.
  Når jeg laver en månedsopsparing, og smider et beløb ind hvert måned, og det hele er fint!, kommer der så et udbytte af aktierne ind på din konto hver kvartal? eller er det her kun for at opnå et højt afkast når der er gået fx. 30 år?

Comments are closed.