Sådan Tjener Du Penge På At Investere!

23 COMMENTS

 1. Godt arbejde tak for info
  Jeg har for få uger siden meldt mig i Nordnet og begyndt at handle aktier
  Når året er omme, får skat automatisk besked om hvad jeg får af afkast eller taber ?
  eller skal man selv taste sine tab for at få fradrag ? Hvis man får det ?
  Hvad anbefaler du at man invester et stort beløb en gang eller lidt løbende ?

 2. Mega nice video som altid jeg er et barn så jeg kan jl ikke bruge de ting til noget så kan du ikke lave en video som børn kan bruge til noget;?;)

 3. Hej Usman jeg er en 16år og jeg sidder lidt i samme situation som du gjorde jeg kommer fra familie der ikke har særlig meget og jeg vil rigtigt gerne hjælpe dem økonomisk . jeg ville bare vide om du ligesom kunne hjælpe eller fortælle hvor jeg kunne for et job der mindede om dit fordi jeg har ikke kunne finde noget.

 4. Ja, det her er den sikre måde at gøre det på, men forventer du at blive rig på at eje nogle aktier som giver et afkast på 2-5% så ses vi om 10 år og ser at du er blevet rigere end de fleste danskere, men hvis du virkelig ønsker at tjene nogle seriøs penge, så læser du en masse og undersøger du de risikable løsninger som giver et seriøst afkast. Du vil i højere grad miste penge, men når du så vinder vinde du stort. Desuden hvis du bare overlader andre til at styre dine aktier og invisteringer så lærer du aldrig noget og din finansielle IQ stiger aldrig.

  Lad være med at spil det så skide sikkert. 😉 God dag!

 5. Hej Usman, jeg er en 18 årig knægt som lige er begyndt på min uddannelse, jeg vil rigtig gerne investere, men er i tvivl om hvordan jeg kommer igang, hvor mange penge man skal have som start osv.. 🙂

 6. Køb Nasdaq 100 indekset, det kan du gøre gennem en ETF som "EQQQ". Næsten hvert år, slår Nasdaq 100 indekset S&P 500

 7. Usman Ussain En YouTube-bruger skrev denne kommentar, og jeg kopierede den og redigerede den. Her er det. Det sagde: Du forbereder hele dit liv, til pensionering, som du måske ikke engang leve længe nok til at nyde, spørg dig selv, hvor længe kan du nyde pension på jorden ? 1 år, 9 eller 40 år, ? selvom det var 100, er det kun et sekund sammenlignet med evighed.

  I bibelen, i Matthæus 6:19-20 sagde Yahushua Jesus: Opbevar ikke skatte her på jorden, hvor møller spiser dem og rust ødelægger dem, og hvor tyve bryder ind og stjæler. Opbevar dine skatte i himlen, hvor møl og rust ikke kan ødelægge, og tyve bryder ikke ind og stjæler.

  Hvad hvis helvede findes og du brød Guds lov ved løgne, stjæle, lyst, er nok alene til at gå til helvede. forhold til Gud er meget vigtigt. du behøver ikke en kirke. læse din bibel daglige, som er som brød til sjælen, så du ikke bliver bedraget. læs 2 Ezrabogen og Enokbogens bog. jeg plejede at være Heroin og Metamfetamin misbruger. Gud satte mig fri ingen kunne hjælpe. jeg prøvede alt. der er mennesker, der omvender mennesker sig dagligt og natligt, men det er for sent. De er adskilt fra Gud. Søg Gud med hele dit hjerte. han vil åbenbarer sig godt for dig. Jeg har venner i helvede. en over doseret i Fred Meyer badeværelsebås. nu er han i helvede. vær venlig Ikke at fortsætte med at afvise Gud, det er ikke et tilfælde at du læser denne kommentar. Gud ved måske, at du måske i morgen ikke kommer til at eksistere. dit hjerte kan stoppe mens du sover eller bilulykke. Hvor vil du være? At være god person vil ikke få dig til himlen. Gud har forskellige standarder.

Comments are closed.