SÅDAN TJENER DU PENGE PÅ TIK TOK

24 COMMENTS

 1. Hej Jennifer er ikke så meget inde i det der men jeg har 15 diamanter har jeg så også penge? for det ville jeg nemlig helst helt undgå ps elsker dig

 2. Vis i ser den her kommentar så gå da lige ind og følg mig på tik tok jeg hedder @sejheds.and

 3. Fed video!:D jeg har en paypal, men min mor ejer den! Fordi at det er mit børnekort såehh.

 4. Jennifer Chu vær venlig at vide at, alt, hvad folk fremmer og forfølger på jorden, er spild af tid ifølge Bibelen.

  Livet på jorden er en test. Testen drejer sig om, hvem der vil tilbede, tjene og holde Guds bud eller hvem ikke vil. Testen er forbi efter døden. Gud giver folk få år at leve på denne jord og skabte mad og vand for at støtte os indtil den dag vi forlader denne jord. For at få mad, vand, tøj, et lille hus til at støtte os, arbejder vi for at få dem. Det er derfor vi arbejder.

  Efter døden vil de, der bestod testen, få evigt liv og evige rigdomme i himlens rige. Og Gud vil tørre alle tårer væk fra deres øjne. Der vil ikke være mere gråd, sorg, smerte, sult, tørst, lidelse, ildenbefindende, sygdom og døden. Kun evig lykke. ting vi aldrig kan modtage nu på denne jord i denne nuværende tid.

  Mens de, der ikke bestod testen ved at leve i synd og nægtede at omvende sig fra deres synder og troede på Jesus som deres herre og frelser og nægtede at tjene og tilbede Gud, efter døden, vil de blive kastet i helvedes ild og forblive der indtil dommedag. Så på dommedag kommer deres ånder tilbage til deres grave og genindtræde deres fysiske legemer. Så kommer de ud af deres grave og kommer tilbage til livet.

  Ikke for at blive frigjort. Men for at blive dømt af Gud. Bibelen sagde efter dommen, at Gud vil kaste dem til et sted, der er meget værre end helvede brand. Et sted, som Bibelen kalder, ildsøen. De vil forblive der sammen med djævelen og alle dæmonerne, for at blive ødelagt for evigt.

  Vi er ikke her for at komme og tjene penge og forfølge karriere. Nej. Hvis det er grunden til, at vi er her, hvordan er det så at nogle mennesker døde fattige, nogle er født uden ben, arme, nogle er blinde. hvordan kan de nyde og tjene penge uden ben, arme og øjne? og endelig de, der er rige, når de dør, vil de efterlade og opgive alt deres rigdom og gå til den åndelige verden. aldrig at komme tilbage for at genoptage deres ejendomme og rigdom igen. Så ser du? Det giver ikke mening. Vi er ikke her for dette. Vi er her for at blive testet. Verdensfolkene kender ikke vores formål på jorden. På grund af det afviser de vores sande formål på jorden og tror, ​​at vi er her for at komme og tjene penge og nyde livet. Uden at bekymre sig om syndens fare.

  Ifølge Bibelen, tilgiver Gud ikke synd, med mindre at der er en betaling for synden, og betalingen er døden. I bibelen, i romerne 6:23, sagde det: syndens løn(betalingen for synd) er døden. Men Guds gave er evigt liv i Jesus Kristus vores herre.

  Det er kun gennem Yahushua (Jesus), den guddommelige søn af Gud, at synder tilgives efter at have omvendt sig og vendt sig bort fra synder og tro på ham og acceptere ham som ens herre og frelser og bede ham om tilgivelse for de synder man har vendt sig fra;  og efter at personen er døbt i vand i faderens, sønns og Helligåndens navn, vil Gud tilgive og redde personen fra helvede ild efter døden og fra ildsøen på dommens dag. Fordi han betalte for vores synder med sit eget liv på grund af hans og hans himmelske Faders kærlighed og barmhjertighed for menneskeheden. Ved at dø på korset for vores synder. Men på den tredje dag efter hans død kom han tilbage til livet og steg op til himlen og sidder nu ved Gud hans himmelske Faders højre side.

  I Bibelen, i Romerne 10: 9-10 sagde det: hvis du bekender med din mund, at Jesus er Herre og tror i dit hjerte, at Gud oprejste ham fra de døde, vil du blive frelst. For det er ved at tro i dit hjerte, at du er rettet mod Gud, og det er ved at erkende med din mund, at du er frelst.

  I et sted i bibelen der hedder apostlesgerninger 4:12 står der: frelse findes i ingen andre, for der er ingen andre navn under himlen givet til menneskeheden, hvorved vi kan frelses.

  I bibelen, i Johannes 3:16 sagde Yahushua (Jesus): for Gud elskede verden så meget, at han gav sin enbårne søn, således at den, som tror på ham, ikke vil fortabes men have evigt liv.

  i bibelen, i Johannes 3:36 sagde Johannes døberen: Enhver, der tror på Guds Søn, vil have evigt liv. Enhver, der ikke adlyder Sønnen, vil aldrig opleve evigt liv, men forbliver under Guds vrede. “

 5. Jennifer Chu På YouTube søge efter (VANITY AND BEAUTY OBSESSION LEAD TO HELL) her er linket https://youtu.be/izdGftH9yrA og hør 12 minutters vidnesbyrd om en mand, der hedder Tiago Souza, der sagde at han så helvede ild og så kvinder og Mænd der er døde, som er i helvede, fordi de, mens de var på jorden, blev besat af deres skønhed og udseende. Folk, der brugte skønhedsprodukter, makeup. Han så demoner hælde varmkogende ætsende væske på deres ansigter og det ødelagde deres ansigter. Mange flere ting han sagde, han så og hørte Osv.

  Venligst kvinder skal stop med at bruge makeup, kunstige negle, kunstigt hår, blegning af huden, afslapning af hår, krølning af hår, farvning af hår, stramt tøj, halvt nøgen tøj, bukser, ornamenter, høje hæle. Alle disse urenheder er syndige og fører til helvede ild efter døden.

Comments are closed.