Saxo Investor som min nyeste handelsplatform

15 COMMENTS

 1. Hej,
  Er det muligt at se kommende børsnoteringer på Saxo Invester – ligesom det er muligt på Nordnet?
  Håber du forsætter det gode arbejde og laver flere spændende videoer. Det er lærerigt og giver mod til selv at prøve.

 2. Jeg kigger lidt på at bruge Saxo Invest som platform til at handle aktier – for kurtagen lyder da klart mere fordelagtig. Men er der ikke et problem i at man risikerer at blive kategoriseret dårligere i ens egen bank (jeg har ikke Saxo Bank som min primære bank)? Jeg oplevede engang at få at vide af min bank (Spar Nord) at jeg ikke måtte være kunde i en anden bank, hvis jeg skulle være stjernekunde, og få de fordele der er der. – Kender du til det, og hvad gør du selv?

 3. Jeg undrer mig en smule over priserne hos Saxo. Man skifter til en billigere kurtageklasse, når man har gennemført et vist antal handler. Samtidig er der ingen minimumskurtage. Medmindre der findes omkostninger, de ikke skilter med, hvad forhindrer så en i at lave f.eks. 40 små handler, for at komme i den billigste kurtageklasse?

 4. Hej, tak for berigende video.

  Jeg er ny i det her spil har nogle begynderspørgsmål, håber du kan hjælpe.
  Jeg ville egentlig lave en månedsopsparing hos nordnet og derfor oprettede mig derinde. det der motiverede mig var den frie kurtage, men nu forstår jeg ikke hvorfor man er nød til at investere det samme beløb (min. 500 kr; mange penge) tii en bestemt aktie, ETF eller fond, er det fordi man får en højere indtjening? håber mit spørgsmål giver mening.
  Jeg er nu usikker på om hvorvidt jeg ønsker at investere 500 kr om måneden, derfor overvejer jeg saxo invester istedet. er det sådan at kurtagen for enkelte køb af aktie er billigere hos saxo end nordnet? jeg regner med at fordele 10 tusind kr i første omgang hos defensive aktier, hvad synes du er smartest for mig at bruge Nordnet eller Saxo?

  takker på forhånd!

 5. Saxo er dyrt hvis man handler udenlandske aktier.
  Her kommer lige et eksempel: Jeg ønsker at købe for 10.000 Apple aktier
  Kurtage = 0,1%
  vekselgebyr 0,5%
  10.000 x 0.6% = 60kr. Samme beløb betales når aktien sælges igen.

 6. Hello! First, apologies for writing in English. If you don't mind, I've just got a quick question about the commission charges related to Saxo Investor.
  From what I have experienced, fees for investing in a small-cap Nasdaq stocks, with a Danish account, are quite high:
  On my "Holdings sold today" under the "Portfolio" page, I took in a P/L of 295 kr on a certain position. However, the historical report gives a profit of 160kr. I've looked all over regarding the commission amounts for general transactions and specific to this stock, yet I can't seem to find anything that would account for this difference.
  Any insight would be greatly appreciated.

  Just as a note, I purchased 30 shares of Digital Ally.

 7. Hvad er din mening om at der ikke er nogen 2 factor validering på saxoinvestor? Jeg blev lidt overrasket

 8. Hvis du vil investerer gennem Saxo Bank, kan jeg anbefale at bruge saxotrader.com istedet for, da man får adgang til langt flere funktioner og muligheder. Det er samme bruger, portefølje og det hele, forskellen ligger alene i funktionaliteten af platformen. For eksempel kan man lave stop-loss. Hvis du ikke har brug for avancerede funktioner, så er SaxoInvestor okay.

Comments are closed.