Shorting af aktier (sådan shorter du en aktie – HØJ RISIKO!)

17 COMMENTS

 1. Spekulerer du i faldende aktiemarkeder eller investerer du langsigtet – eller måske en kombi? Se mere om hvordan det at shorte kan blive yderst risikofyldt hvis man hedder Melvin Capital og aktien, GameStop: https://youtu.be/XJ0GSrPJ13c

 2. Hej Daniel, hva er grunden til du har udskiftet OMX 25 med Danmark indeks kl, og hva er grunden til du har skiftet EM ud med Globale aktier Kl, inde på din nordnets månedsopsparing

 3. Spændende video, og specielt spændende at opleve, hvordan du laver en god video om et totalt ubrugeligt emne.
  Jeg har daytradet en del gennem årene, men da det til tider ikke gik godt, fordi aktierne faldt, så tænkte jeg,
  at så måtte Shorting være en mulighed.
  Efter at have læst lidt op på det, indså jeg at risikoen var større, så jeg "glemte" næsten det jeg havde læst.
  Enten falder en aktie eller stiger den, så hvor svært kan det være❓
  Jeg er absolut enig i at MAN ikke kan slå markedet, men jeg er absolut overbevist om at NOGEN kan.
  Lars Tvede solgte ud, da Coronaen kom, og købte ind igen efter faldet.
  Mon ikke Warren Buffett også har tilstrækkelig indsigt til at se, hvad der sker.❓
  Og Jer, der læser Børshandlerens Psykologi og andre gode bøger om emnet, hvis I ikke kan slå markedet nu,
  så kommer det, man bliver dygtigere af at læse og arbejde med tingene…

 4. Hej Daniel. Hvad tænker du om de nye bæredygtige indexfunde fra Sparinvest. altså Sparindex INDEX Bæredygtige Global KL, Sparindex INDEX Bæredygtige Europa KL og Sparindex INDEX Bæredygtige USA KL. Af hvad jeg har undersøgt virker Sparindex INDEX Bæredygtige Global KL som en forbedret version a DJSI world indexet fordi den ikke har de der 11% beholdning i Microsoft, men and den er mere diversiferet. Er der noget jeg har missed med de her nye funde fordi jeg syntes ikke jeg har hørt meget tale om dem og syntes prisen aktiekursen er forholdsvis lav i forhold til netop DJSI World.

  Tusind tak for de fornemme videoer du producerer.

 5. Hej Daniel.. Jeg har lige et lille hurtigt spørgsmål, som jeg tænkte at du kunne svare på, og det er om jeg kan investere i både i en månedsopsparing og individuelle aktier på samme nordnet konto?:) For resten keep up the good work..

 6. Hvis man ex: investerer i aktier hos Nordea, skal man så indberette skatten efter eller trækker den automatisk skatten af sine ''investeringspengene'' og putter dem direkte ind i ens bankkonto?

Comments are closed.