Undgå livets 5 største fejltagelser! // Her er de fem ting døende fortryder mest i deres liv!

19 COMMENTS

 1. Den her video handler ikke om penge, men noget vigtigere! Håber dem, der ser med, synes om videoen. Kan du nikke genkendende til noget af det, og hvad har evt. været din største fejltagelse so far?

  Hvis du er interesseret i at optimere dit liv, så se her også: https://youtu.be/47u6Fy1_9xY

 2. Min absolut ynglings bog hedder how to win friends and influence people. Den kan varmt anbefales. Virkelig en inspirerende bog.

 3. Jeg er lige blevet færdig med bogen Rich dad poor dad. Og er nu godt i gang med The 4 hour work week. Jeg kan klart anbefale begge!

 4. Hej Daniel fed video Keep up the good work
  Jeg er 20år og vil gerne i gang med at investere, min tidshorisont er omkring 10 år men er i tvivl om hvad er er mest fordelt aktivt en aktiesprekonto eller Nordnets månedopsparing (har ca 100.000kr nu og ca 3000kr i måneden at investere for)

 5. Skøn video, som giver spørgsmålstegn, i sit liv, fx, skal man sige F, til sine forælder fordi, de er meget gammeldags osv. Og skal man sidesætte sin passion?

 6. Vil bare lige sige, at jeg elsker denne thumbnail. Informativ, simple og ikke clickbait – super godt arbejde Daniel!

 7. Hey Daniel, jeg forstår ikke hvorfor du ikke laver en virksomhed til fritidshobby, hvor du hjælper unge igang med invistering hvor du så måske tager nogle “%” for af tjene lidt på det 🙂

 8. Hej Daniel og følgere.
  Jeg kan varmt anbefale bøger med Spencer Johnson, de er meget fokuseret på et vinder mindset, at sadle om når noget ikke går som det skal osv.

  Budskaberne bliver formidlet i interessante historier, som gør (for nogle mennesker) kedelige og tunge emner nemmere at blive opslugt af.

  Jeg har læst de fleste af dem, og de sidste 2 er klar på min bogreol. Jeg har svært ved at vælge en favorit da de alle er gode på hver deres måde, men skulle jeg starte forfra på dem jeg har læst, tror jeg at jeg ville starte med peaks and valleys (hedder tinder og dale på dansk) efterfulgt af who moved my cheese (dansk titel hvem har flyttet min ost) Jeg håber at der er andre derude som kan få lige så meget glæde af dem som mig.

 9. Man bliver ikke lykkeligere af at få flere penge. De fleste jeg kender der har fået flere penge er faktisk blevet mindre lykkelige. Enten fordi pengene begynder at fylde for meget, eller fordi forbruget stiger indtil pengene er brugt.
  Så det glæder mig at du har lavet denne video.

 10. Hej Daniel, skal have investeret 70.000 kr. I indexfonde, på en tidsperiode +15 år. Vil investere via dca strategien, er dog i tvivl om hvor hurtigt jeg vil gå frem? Hvad tænker du her? På forhånd tak

 11. Rigtig godt resumé og reflektion i forhold til dit eget liv. Du vil garanteret også kunne lide "7 Habits of Highly Productive People" af Stephen Covey.

Comments are closed.