Vind 5.000 kr og sparring med mig! (Aktiedysten!)

32 COMMENTS

 1. Kan du slå min portefølje? Test det i aktiedysten og deltag i konkurrencen om flotte præmier: https://aktiedysten.dk/game/29950

 2. Hej Daniel, vil du på tidspunkt lave en video-guide om saxo og aktiesparekonto ligsom du lavede om nordnet? Hvor du også fortæller om skatte regler osv?!! Tak

 3. Daniel, du mangler kvinder i aktiedysten. Har du tænkt over at tilbyde en særlig kvindepræmie for at lokke dem med?

 4. Nu har jeg ikke prøvet aktiedysten før. Men kan man geare sine aktier under konkurrencen? Nu er der jo kun 1 måned, hvorfor man gerne vil trække lidt større %-satser hjem.

 5. OKAY OKAY HVIS JEG SKU VÆRE MED VILLE JEG SMIDE 2500000k på ROBIN HOOD OG 250000 på Reddit ! OGSÅ RESTEN PÅ WEED STOCKS! YEAYEA THATS HOW I WILL HANDLE IT ALL SO MUCH BUT FROM THERE AND SO TO PLAY?!! I REALLY DONT KNOW AT ALL !

 6. Super spændende vi har noget kørende i min folkeskole klasse hvor vi alle deltager i det for at lære om aktier som jo også indebære meget matematik

 7. God video igen igen Daniel!!!
  Bare et spørgsmål hvornår kommer en aktiesparekonto her i år til Nordnet, og er det muligt nu når jeg allerede er godt igang med mit depot, at ændre depotet som værende en aktiesparekonto? Eller gøres det automatisk? Fordi i tilfælde af du selv skal investere på ny på aktiesparekontoen ville jeg blive ked af at sælge alle mine beholdninger

 8. Hej Daniel – glæder mig til at deltage!
  Et spørgsmål: Vil du råde en til at ‘opfylde’ ens aktiesparekonto, eller vil du anbefale, at man går i gang med ens månedsopsparing? Jeg er i tvivl om, hvad der bedst kan ‘betale’ sig.
  Håber det giver mening?
  Vh M

 9. Hej Daniel!
  Glæder mig til at deltage den 23. februar!

  Hvad hedder musiknummeret i din introsekvens omkring 1:04 :)?

 10. Ville det være dumt at investere i indexfonde feks sparinvest og ishares nu hvor markedet allerede er meget oppe på aktiekurven?

 11. Glæder mig til at dyste 🙂 har du hørt om NIO ?? Det er et kinesisk el bil firma som mange siger har et stort potentiale 🙂

 12. Beskattes salg af aktier/fonde (ej ETF) fra alm. aktiedepot omgående (så kun beløbet efter skat tilgår ens saldo) ? Altså præcis som når man får udbytte! Eller ”gemmes” skatten til årlig afregning – trods realiseringsprincip og ikke lagerprincip. I fald skatten ”gemmes” skal man jo så huske at lægge penge til side til skat fra salget. Jeg er sgu´ da blevet helt i tvivl ? Hjælp 🙂

 13. Hvis man netop nu overvejer at investere et større beløb kan man godt få lidt koldsved af at se på en graf som denne over S&P 500..

  Ved godt at ingen kan forudse fremtiden, men har du nogle betragtninger om den:

  http://mv18.dk/boble.png

 14. Hej. Jeg er 17 år og har ikke særlig mange penge. Vil gerne spare op for at investere. Jeg har et spørgsmål. Hvor mange penge burde man investere som fx 18 årig? Jeg er færdig på gymnasiet når jeg er 18.

 15. Hey Daniel
  Kunne du ikke snakke om hvordan covid-19 crashet påvirket dig og hvad man bør gøre eller forvente hvis der kommer et nyt crash?

 16. Hey Daniel lige et spørgsmål kan det betale sig både at købe etfer og fx sparindex i forhold til skat osv?

Comments are closed.